St. Lucia: Nijlpaarden & Krokodillen

Leuke plaats aan de Indische Oceaan

Leuke plaats aan de Indische Oceaan

St. Lucia: Nijlpaarden & Krokodillen

St. Lucia is een leuke plaats aan de Indische Oceaan, vlakbij het iSimangaliso Wetland Park. Maak bijvoorbeeld een boottocht op Lake St. Lucia om krokodillen en nijlpaarden te spotten, bezoek een krokodillenfarm net buiten de stad, of maak een wandeling langs het mooie, lange strand.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in St. Lucia

Vandaag kom je aan in St. Lucia, een leuke plaats aan de Indische Oceaan en een prachtig merengebied. In het centrum vind je leuke restaurants, gezellige barretjes en winkels waar je mooie souvenirs kunt kopen.

Dag 2

Vrije dag

Er is genoeg te doen vandaag. In de ochtend kun je bijvoorbeeld een boottocht maken langs de mangrovebossen om krokodillen en nijlpaarden te spotten. In de middag kan je de krokodillen farm net buiten de stad bezoeken of het park per auto verder verkennen. Bij de ingang van het park kun je een kaart kopen en zelf je eigen route bepalen. Je kunt natuurlijk ook lekker luieren met een boek in de tuin van het guesthouse of een wandeling maken over de mooie, lange stranden.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Als je nog niet genoeg hebt van het wild spotten, kun je ’s morgens nog een extra gamedrive maken door het Umfolozi/Hluhluwe Game Reserve, voor je de autorondreis vervolgt richting Umhlanga Rocks (circa 3 uur rijden).

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

St. Lucia: Nijlpaarden & Krokodillen

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks