Privé safari park bij Kruger

Exclusieve safari belevenis

Exclusieve safari belevenis

Privé safari park bij Kruger

In de omgeving van het Kruger Park zijn er vele mogelijkheden om op safari te gaan! Verblijf in een privé safari park bij Kruger. Er is een ruime keuze in privé parken, waaronder het Manyeleti Game Reserve. Omdat het een privépark is, kan er ook tegen het vallen van de duisternis nog een gamedrive per open jeep gemaakt worden. Op zoek naar oplichtende ogen in het licht van de schijnwerpers op de auto. Dit in tegenstelling tot het Krugerpark zelf, waar de accommodaties ’s avonds worden afgesloten. Er zijn geen hekken tussen dit prive-park en het Kruger, waardoor het wild vrij kan rondlopen.

Je verblijft dus in alle rust met heel weinig andere gasten in dit kleine park, terwijl je dezelfde dieren kunt zien als in het Kruger. The best of both worlds! Bij deze bouwsteen zijn alle maaltijden en activiteiten inbegrepen bij de prijs, zodat je ter plaatse alleen maar hoeft te genieten van de natuur en het prachtige wild van Afrika!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in de lodge & gamedrive

Nadat je bent gesettled in de lodge, neemt de ranger je mee voor je eerste gamedrive per open safari-landrover. Deze gamedrive duurt ongeveer 3 uur. Naast de ranger gaat er ook een tracker mee, de tracker zit voorop de jeep en heeft zo een goed zicht op de sporen in het zand. Je gaat op zoek naar de ‘Big Five’; olifant, buffel, luipaard, neushoorn en leeuw! Uiteraard is er nog veel meer moois te zien en zal je einde van de middag terugkomen met heel veel mooie foto’s. ’s Avonds staat er een heerlijk diner voor je klaar, sfeervol verlicht met olielampen. Je overnacht in een sfeervolle, grote canvas tent.

Dag 2

Gamewalk & gamedrive in Manyeleti Game Reserve

Vandaag sta je vroeg op en maak je in alle vroegte een gamewalk van ongeveer 3 uur door het park, uiteraard onder begeleiding van een ranger. Op deze manier leer je nog meer over de verschillende dieren die er leven en wie weet heb je geluk en zie je een kudde olifanten aan je voorbij trekken. Na terugkomst in het kamp staat de lunch voor je klaar en kan je even ontspannen. ’s Middags is er weer een gamedrive van ongeveer 3 uur, waarna er een heerlijk lokaal gerecht voor je klaarstaat bij terugkomst.

 

 

Dag 3

Gamewalk, einde bouwsteen

Vroeg op vandaag voor alweer de laatste gamewalk. Iedere dag in het park beleef je weer anders en zie je andere dieren. Geniet er nog even van! Als je terugkomt zit na het ontbijt deze bouwsteen er alweer op. Na deze bouwsteen kun je verder reizen naar het Kruger Park voor een safari per eigen huurauto, of je kunt zuidwaarts reizen naar het indrukwekkende eSwatini (voorheen Swaziland).

Inclusief

  • 2 overnachtingen in het Pungwe Bush Camp op basis van volpension
  • 2 x gamedrive (3 uur) & 2 x een gamewalk (3 uur) met ranger

Locatie bouwsteen

Privé safari park bij Kruger

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks