Kruger Park Safari

Gamedriven in je eigen huurauto

Gamedriven in je eigen huurauto

Kruger Park Safari

Bij deze bouwsteen verblijf je 2 nachten middenin het Kruger Park! We hebben 2 verschillende restcamps voor je uitgekozen, zodat je overdag rijdend in je eigen huurauto, al gamedrivend van het ene restcamp naar het andere kunt rijden.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in restcamp Kruger Park

Vandaag kom je aan in het restcamp in het Kruger Park. Afhankelijk van waar je vandaan komt, kun je vandaag waarschijnlijk al op safari per eigen huurauto in het park. Je kunt bij de ingang een goede kaart kopen van het park, zodat je zelf je route kunt uitstippelen. Vergeet niet ook een aantal waterholes (drinkplaatsen) in je route op te nemen, hier is de kans dat je wild ziet het grootst. Zorg wel dat je op tijd bij het restcamp terug komt, want aan het begin van de avond (bij zonsondergang) gaat de poort dicht en dan kun je er niet meer in! In het camp vind je een restaurant, maar ook een winkel zodat je eten kunt kopen en er zelf je maaltijd mee bereiden als je dat wilt. Een echte Suid-Afrikaanse braai is natuurlijk altijd lekker!

Dag 2

Met je eigen huurauto dwars door het park naar het volgende restcamp

We raden je aan om vroeg op te staan, want vooral in de vroege ochtend zijn de dieren actief en dus het beste te bewonderen. In aanvulling op je safari per huurauto, kun je ook een gamedrive of wandelsafari met een ranger boeken in het restcamp. Je vertrekt dan heel vroeg uit het camp, meestal nog voor de zonsopkomst. Vandaag rijd je met je eigen huurauto dwars door het Kruger Park naar het volgende restcamp, in het zuiden van het Kruger Park.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen, natuurlijk kun je ’s morgen nog een gamedrive maken, op zoek naar die ene perfecte foto. Als je nog wat langer wilt genieten van deze omgeving kun je altijd nog een nacht toevoegen aan je reis. Laat het ons weten en we passen je reis op maat aan!  De meeste reizigers rijden het park uit via de zuidelijke Gate en vervolgen hun reis met een bezoek aan eSwatini (voorheen Swaziland). Interesse? Neem ook een kijkje bij onze rondreis Hoogtepunten van het Noorden.

Inclusief

  • 2 overnachtingen in een restcamp exclusief ontbijt
  • 2 keer conservation fee voor het Krugerpark

Locatie bouwsteen

Kruger Park Safari

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks