Kaapstad & de Kaap

Mooie stad en boeiende omgeving

Mooie stad en boeiende omgeving

Kaapstad & de Kaap

Deze Zuid-Afrika bouwsteen Kaapstad & De Kaap brengt je naar Kaapstad, zonder twijfel een van de mooiste steden van zuidelijk Afrika, en haar boeiende omgeving! 

Niet alleen in Kaapstad zelf, maar ook in de omgeving is heel veel te doen. We raden je aan om er minstens een of twee dagen per eigen huurauto op uit te trekken om de Kaap te verkennen. Neem een duik in het (koude!) water bij de stranden van Clifton of Camps Bay, maak kennis met de pinguins van Boulders Beach en bezoek Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van het Afrikaanse continent. Ook een bezoek aan de Kirstenbosch botanische tuinen kunnen we zeker aanraden!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Kaapstad

Afhankelijk van waar je vandaan komt en hoe laat je dus aankomt in Kaapstad (of misschien ben je er al!) kan je vandaag al wat van de Kaap regio gaan ontdekken, want er valt veel te doen en te zien! Je zou bijvoorbeeld naar Bloubergstrand kunnen rijden, circa 25 kilometer ten noorden van Kaapstad. Hier heb je een prachtig uitzicht op Kaapstad en de Tafelberg.

Dag 2

Verkenning van de Kaap per eigen huurauto

Vandaag trek je erop uit om de omgeving van Kaapstad te verkennen. Je kunt vanuit Kaapstad bijvoorbeeld via de stranden van Clifton en Camps Bay naar Houtbaai rijden. Vanaf hier rijd je zuidwaarts naar Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van het Afrikaanse continent. Hier kun je een wandeling maken met prachtige uitzichten. Vergeet niet ook Boulders Beach te bezoek, vlakbij Simon’s Town, waar je de Afrikaanse pinguin kunt vinden. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan Groot Constantia, het oudste wijnlandgoed van Zuid-Afrika. Hier kun je lekker eten en natuurlijk de wijnen proeven!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen. Je kunt de auto in centrum van Kaapstad of op het vliegveld van Kaapstad inleveren. Als je meer tijd wilt doorbrengen in deze omgeving, kunnen we nachten voor je bijboeken.

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen inlcusief ontbijt
  • Autohuur in een categorie B inclusief all-risk verzekering

Locatie bouwsteen

Kaapstad & de Kaap

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks