Homestay in de Kaap

Ervaar het leven van de lokale bevolking

Ervaar het leven van de lokale bevolking

Homestay in de Kaap

Goedverwacht is een klein dorpje in een prachtige vruchtbare vallei in de West-Kaap. Deze mooie rustige regio is dun bevolkt en wordt nog maar door weinig toeristen bezocht. Je reist door weidse landschappen en kleine witte dorpjes met grappige namen. In Goedverwacht verblijf je een nacht bij een gastfamilie, een homestay in de Kaap, waardoor je een dag uit het leven van de lokale bevolking kunt ervaren. Ze zullen zorgen dat het je aan niets tekort komt! Tijdens de wandelingen kom je veel te weten over hun tradities, normen & waarden!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & wandeling

Vandaag reis je (als je vanuit Kaapstad komt) richting het noorden naar de prachtige West-Kaap regio. Het landschap is weids, het dorpje Goedverwacht ligt in een vruchtbare vallei met veel bloemen, planten, fruit en groenten!
Je wordt aan het begin van de middag verwacht bij het lokale tourist-office in het plaatsje Goedverwacht. Hier ontvang je een routebeschrijving naar het gastgezin waar je vannacht zult logeren. Nadat jullie hebben kennisgemaakt ga je samen met de familie op pad in het dorp, waar je kennis maakt met anderen uit de community.
Na deze wandeling staat er een heerlijke zelfgemaakte maaltijd op je te wachten. Samen gaan jullie aan tafel en kunnen jullie ervaringen uitwisselen.

Dag 2

Wandeling & einde van deze bouwsteen

Na een heerlijk ontbijt bij je familie, vertrek je weer naar het dorp. Hier ontmoet je de gids en krijg je een rondleiding langs de Moravische kerk, het molenmuseum, de allereerste winkel, het Graf van de Slaaf en nog meer lokale belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens de wandeling kom je te weten hoe het dagelijkse leven er hier vroeger aan toeging en kom van alles te weten over de lokale gemeenschap. De wandeling duurt ca. twee uur. Na de wandeling is het tijd om je gastgezin gedag te zeggen en ga je verder met je reis.

Inclusief

  • Overnachting bij gastgezin inclusief diner en ontbijt
  • Genoemde autohuur in een categorie B inclusief all-risk verzekering
  • Begeleide wandelingen volgens programma

Locatie bouwsteen

Homestay in de Kaap

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks