Easy landing Kaapstad

Ontspannen aankomen in Zuid-Afrika

Ontspannen aankomen in Zuid-Afrika

Easy landing Kaapstad

Na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in het centrum brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen in de gezellige stad Kaapstad. De Easy Landing is een ideaal begin van je reis.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven & transfer naar hotel

Na aankomst op het vliegveld staat de chauffeur al klaar om je naar je hotel te brengen. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je vandaag al wat van Kaapstad gaan ontdekken, want er valt veel te doen en te zien! Je hotel ligt vlakbij Green Market Square en de Compagnietuinen.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Je kunt deze dag in Kaapstad ideaal gebruiken om kennis te maken met het land en deze bruisende stad. De spectaculaire ligging van de stad maakt dat je hier niet snel uitgekeken raakt. Ga bijvoorbeeld naar de top van de Tafelberg met de gondellift, of beklim de berg over een van de vele wandelpaden. Vanaf boven heb je een prachtig uitzicht over de stad en de baai. Je kunt een bezoek brengen aan de botanische tuinen of een van de vele musea. Ben je meer op zoek naar drukte en vertier, dan kun je een bezoek brengen aan de V&A Waterfront. Dit voormalige havengebied is omgebouwd tot een gezellig uitgaanscentrum vol restaurantjes, café’s en winkels. Ook een bezoek aan het beroemde Robbeneiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen zat, mag je eigenlijk niet overslaan.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen Kaapstad. Er is echter ook heel veel te zien in de omgeving van Kaapstad, dus is het zeker de moeite waard om hier wat langer te verblijven. Bij onze bouwsteen Kaapstad en de Kaap zijn twee overnachtingen en een huurauto inbegrepen, zodat je op eigen gelegenheid de bezienswaardigheden in de omgeving kunt verkennen. Hierna kiezen de meeste reizigers voor onze bouwsteen langs de Tuinroute van zuidelijk Afrika.

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy landing Kaapstad

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks