Easy landing Johannesburg

Ontspannen aankomen in Zuid-Afrika

Ontspannen aankomen in Zuid-Afrika

Easy landing Johannesburg

Na aankomst op het vliegveld staat de chauffeur al klaar om je naar je hotel te brengen. Omdat Johannesburg voor toeristen niet echt interessant is, boeken we voor onze reizigers een hotel in Pretoria. De rit zal ongeveer 30 minuten duren. In Pretoria heb je voldoende tijd om door de stad te slenteren, er heerst een gemoedelijke sfeer. 

 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven & transfer naar hotel in Pretoria

Johannesburg is een grote stad die voor de toerist minder interessant is. Daarom reis je na aankomst op de luchthaven meteen door naar Pretoria. De rit duurt ongeveer 30 minuten. Je hotel ligt op enkele minuten lopen van het winkel- en uitgaanscentrum.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

 

Dag 2

Vrije dag

In Pretoria vind je prachtige brede lanen, deftige parken, groene tuinen en veel verzorgde koloniale gebouwen. Deze stad is de administratieve hoofdstad, en hier zetelt de regering. Pretoria is genoemd naar M.W. Pretorius, de eerste president van de republiek Zuid-Afrika. Geniet van de rust en de gemoedelijke sfeer in deze stad en breng een bezoek aan het Voortrekkersmonument ter nagedachtenis aan de Grote Trek van de Boeren. Rond 1900 zijn 60.000 jacaranda-bomen in de stad geplant zijn, deze worden in de bloeitijd (oktober) helemaal paars en deze bloei hult de stad in een prachtig paarse gloed.
Je kunt vandaag ook kiezen voor de Soweto Tour!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen en begint de rest van je reis, kijk voor inspiratie bij de rondreis Hoogtepunten van het Noorden.

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy landing Johannesburg

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks