De ideale roadtrip bestemming!

Rondreis Zuid-Afrika - Reis op maat

Zuid Afrika heeft als toepasselijke bijnaam de Regenboog Natie. Er is voor iedere reizigers wel iets interesants te vinden in het land. Ben je op zoek naar natuur? Bezoek dan de langgerekte stranden, de wildparken zoals Kruger, de ruige bergtoppen in Drakensbergen of de indrukwekkend Blyde River Canyon.

Heb je meer interesse in cultuur? Maak dan kennis met een van de vele bevolkingsgroepen van het land zoals de Zulu of de Swazi, maak kennis met de unieke tradities en gebruiken. Ook voor eten en drinken ben je in Zuid Afrika op de juiste plek! De wijnen uit Zuid Afrika zijn inmiddels beroemd over de gehele wereld. De meeste van de wijngebieden bevinden zich rondom Stellenbosch en Paarl. Denk bij eten aan een heerlijke wild BBQ, Bobotie of een van de vele lokale traditionele maaltijden. Kijk bij onze rondreizen en bouwstenen voor leuke route suggesties. 

Laat je inspireren

Ontdek onze Bouwstenen Zuid-Afrika

Ontdek onze Rondreizen Zuid-Afrika

  • 1. Kies je
    bestemming

  • 2. Laat je
    inspireren

  • 3. Ontvang een
    reisvoorstel op maat

  • 4. Boek je
    droomreis!

  • Ontdek meer
    Ontdek Zuid Afrika
    Praktische informatie

    Ontdek Zuid Afrika

    Praktische informatie

    Altijd handig, praktische tips. Elk land heeft haar eigen specifieke kenmerken. Handig om te weten voordat je gaat of tijdens je reis. We hebben ze voor je op een rij gezet. Lees ook onze reisblog zodat je goed voorbereid op pad gaat! Hoe werkt het in Zuid Afrika? Klik hieronder.

     

     

    Praktische informatie
  • Ontdek meer
    Laat je verrassen
    De hotspots

    Laat je verrassen

    De hotspots

    Speciaal voor jou geselecteerd, de beste hotspots. De leukste tips, trendy cafés, authentieke markten, een lokaal muziekevenement, een speciale route of een gave accommodatie. Laat je verrassen en ga mee op ontdekking. Dit zijn onze favorieten.

     

    De hotspots
  • Ontdek meer
    Heerlijk genieten
    Accommodaties

    Heerlijk genieten

    Accommodaties

    Sfeervol of bijzonder overnachten is onderdeel van je reis. Kleinschalige middenklasse accommodaties of unieke plekken die passen bij jóuw programma in Zuid Afrika. Dat vinden we belangrijk. Vol afwisseling of in direct contact met de lokale bevolking. En altijd in een goede prijs/kwaliteitverhouding.

    Accommodaties
  • Ontdek meer
    Boordevol inspiratie
    Blogs

    Boordevol inspiratie

    Blogs

    Onze inspiratie rondreizen Zuid Afrika staan al boordevol voorbeelden voor jóuw individuele rondreis. Flexibel opgebouwd uit onze bouwstenen en experiences: Van speciaal tot spectaculair. Stel je eigen reis samen met de lokale kennis en ervaring van onze reisspecialist. Wij zorgen ervoor dat je onbezorgd reist.

    Elke dag iets meemaken dat je nooit meer vergeet. Kijk, doe, proef & ontmoet.

    Blogs
01 01
Alice en Richard
10/10

Bedankt voor jouw bemiddeling en info. We hebben een prima reis gehad.

Bedankt voor jouw bemiddeling en info. We hebben een prima reis gehad.

Reisgraag.nl

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks