Wat zijn de belangrijke papieren die je mee moet nemen

Voorbereiding voor je reis naar Peru

Je hebt voor je reis naar Peru geen visum nodig, wel moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands paspoort dat na vertrek uit Nederland nog tenminste 6 maanden geldig is.

Als je ‘overland’ van Peru naar Bolivia reist via Copacabana dan raden we je aan bij de grensovergang goed te checken of je de juiste vereiste stempels in je paspoort krijgt. Anders zou dit problemen kunnen geven wanneer je Bolivia per vliegtuig weer wilt verlaten.

ESTA
Vlieg je via Amerika? Je hebt dan een ESTA-verklaring nodig! Lees hier onze informatie over de ESTA aanvraag.

Tip: denk eraan om kopieën/scans van je reisdocumenten, zoals je paspoort en e-tickets te maken. Sla deze ergens op of mail ze naar je e-mailadres, zodat je altijd printjes kunt maken indien nodig!

Tarjeta Andina de Migracion
Tot oktober 2017 kreeg elke reiziger bij binnenkomst in Peru een Tarjeta Andina de Migracion (TAM). Deze kaart moest je in elk hotel bij het inchecken (samen met de Peru-stempel in je paspoort) laten zien! Deze registratie gaat tegenwoordig geheel online, en er is dus geen sprake meer van een losse kaart. Alle hotels in Peru zijn hiervan op de hoogte, en kunnen bij het inchecken jouw registratie en datum van binnenkomst online terugvinden.

Bouwstenen Peru

01 20

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks