Wat zijn de belangrijke papieren die je mee moet nemen

Voorbereiding voor je reis naar Dubai

Je moet voor je reis naar Dubai in het bezit zijn van een geldig paspoort dat na vertrek uit Nederland nog tenminste 6 maanden geldig is. Bij aankomst op het vliegveld wordt er een gratis visum in het paspoort gestempeld dat geldig is voor maximaal 90 dagen.

Let op: Als reiziger ben je -volgens ANVR voorwaarden- altijd zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste benodigde reisdocumenten! Daarom raden we je aan om de door ons verstrekte informatie zelf te checken op eventuele wijzigingen of afwijkingen. Indien je een andere nationaliteit hebt dan de Nederlandse, raden we je altijd aan contact op te nemen met een ambassade of visumdienst.

Bijzonderheden

Op verzoek moet je het volgende kunnen tonen bij de douane in de Verenigde Arabische Emiraten:

Een retour- of doorreisticket

Een bewijs van voldoende financiële middelen voor de periode van verblijf. Dit kunnen bankafschriften zijn, salarisstrookjes, garanties van de gastheer/vrouw ter plaatse, bewijs van ontvangst studiebeurs, ziektekostenverzekering of beschikbaar contant geld waaronder reischeques en creditcards.

Denk eraan om kopieën van je reisdocumenten zoals paspoort en ticket mee te nemen, of stuur een scan van belangrijke papieren naar je e-mailadres, zodat je overal ter wereld een printje kunt uitdraaien!

NB: Op het moment vindt in de Dubai de Dubai World Expo plaats. Vraag naar de mogelijkheden voor een bezoek aan dit prachtige evenement. 

Bouwstenen Dubai

01 00

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks