Wat zijn de belangrijke papieren die je mee moet nemen

Voorbereiding voor je reis naar Cuba

Je hebt voor een reis naar Cuba een geldig paspoort nodig.
Denk eraan om kopieën van je reisdocumenten zoals paspoort en ticket mee te nemen. TIP: scan je belangrijke papieren in en stuur het naar je eigen e-mailadres! Je kunt dan altijd en (bijna) overal kopieën uitdraaien. 

Sinds 2010 geldt in Cuba een wet die buitenlandse reizigers verplicht een geldige reisverzekering te hebben, inclusief dekking van medische kosten in Cuba. De Cubaanse regering stelt als voorwaarde dat de verzekeringsmaatschappij is erkend door de Cubaanse overheid. Als je geen bewijs van de verzekering kunt tonen of als jouw verzekeringsmaatschappij niet door de Cubaanse regering is erkend, is het verplicht om op de luchthaven een Cubaanse verzekering af te sluiten. Als je bij OutSight je reisverzekering afsluit, ben je verzekerd via Allianz Global Assistance. Deze reisverzekeringen (met dekking van medische kosten) zijn erkend door de Cubaanse regering. Je kunt hier online je premie uit te laten rekenen en een vrijblijvende offerte maken. 
Als je al ergens anders een verzekering hebt afgesloten, raden we je aan om contact op te nemen met je verzekeraar om te controleren of deze door de Cubaanse overheid is erkend. Als je bent verzekerd via Allianz Global Assistance wordt jouw verzekering erkend door de Cubaanse overheid.
Let op: vraag voor vertrek een Engelstalige verklaring aan bij je reisverzekering, dit dien je ook bij je te hebben tijdens een reis naar Cuba.

Bouwstenen Cuba

01 14

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks