Rondreis Vietnam in ’t kort!

14-daagse rondreis van Noord naar Zuid

Adembenemend mooi

Onze reis door Vietnam

Onze Rondreis Vietnam in ’t kort is een leuke, compacte rondreis van 2 weken langs Hanoi, Halong Bay en Hoi’An, Ho Chi Minh City en de Mekong Delta. 

Je ziet bijna alle hoogtepunten van Vietnam tijdens je reis per bus, boot en vliegtuig: bruisend Hanoi, de rotsformaties in de wereldberoemde Halong Bay, de historische stad Hoi’An en het dagelijkse leven langs het water van de Mekong Delta.

 

 • 1
  Amsterdam

  Vertrek uit Amsterdam

  Je vliegt op Hanoi, een vlucht van ongeveer 14 uur. Bij aankomst wordt je verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Tijdens je rit door de stad proef je al de magische sfeer. Kom na je lange reis tot rust in je hotel.

  Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

  01
  1 nacht
  14 uur
  Amsterdam
 • 2
  Hanoi

  Aankomst in Hanoi en transfer naar het hotel

  Na aankomst op de luchthaven van Hanoi staat de chauffeur voor je klaar, om je vervolgens naar het hotel midden in het centrum te brengen. Als je wilt, kun je meteen beginnen met shoppen en rondlopen door de gezellige, smalle straatjes vol met souvenirshops!

  02
  1 nacht
  1 uur
 • 3
  Hanoi

  Vrije dag

  Bezoek vandaag bijvoorbeeld de Ngoc Tempel op het Hoan Kiem meer, maak een ritje met een ‘cyclo’, ga shoppen of eet ‘s avonds een hapje bij een van de kleine restaurantjes in de gezellige wijk The Old Quarter. Benieuwd naar de Vietnamese keuken? Boek dan de Streetfood avondtour!

  03
  1 nacht
 • 4
  Halong City

  Per bus naar Halong city, 's middags boottocht door de baai en overnachting op de boot

  Vandaag reis je per bus naar de badplaats Halong City, waar je aan boord gaat voor een boottocht in Halong Bay langs ontelbare dichtbegroeide eilanden en grotten. Na de lunch bezoek je de Sung Sot grot en is er de mogelijkheid om te zwemmen. Tijdens het diner vaart de boot naar een mooi en rustig gedeelte van de baai voor de overnachting. ’s Avonds is er voldoende tijd om met je medereizigers karaoke te zingen, de favoriete vrijetijdsbesteding van veel Vietnamezen!

  04
  1 nacht
  9 uur
 • 5
  Hanoi

  's Morgens een boottocht en 's middags per bus terug naar Hanoi

  Na het ontbijt op de boot is er de mogelijkheid om door de baai te kajakken. Je peddelt door een prachtig gebied en na het kajakavontuur is het tijd voor een kleine kookworkshop aan boord, je leert hoe je de typische Vietnamese springroll kunt maken. Na de lunch kom je in Halong City aan, waarna je per bus terugreist naar Hanoi waar je rond 17.00 uur arriveert.

  05
  1 nacht
  9 uur
 • 6
  Hoi'An

  Transfer naar vliegveld, vlucht van Hanoi naar Danang en transfer naar hotel in Hoi'An

  Na het ontbijt check je uit bij je hotel, want vandaag begint de reis richting het zuiden! Je wordt opgehaald bij je hotel en naar het vliegveld van Hanoi gebracht, voor de vlucht naar Danang. Na aankomst word je naar je hotel in Hoi’An gebracht.

  06
  1 nacht
  5 uur
 • 7
  Hoi'An

  Vrije dag

  Vandaag heb je de hele dag de tijd om in dit zeer sfeervolle stadje rond te wandelen door de vele smalle straatjes vol houten huizen, versierd met de beroemde lokale lampions! In Hoi’An lijkt de tijd te hebben stilgestaan, dit kleine stadje heeft honderden monumenten, gebouwd door overzeese kooplui die eeuwenlang deze havenstad bezochten. Ook is Hoi’An de ideale plek om je souvenirs te kopen of om kleding te laten maken bij een van de vele lokale kleermakers.

   

  07
  1 nacht
 • 8
  Hoi'An

  Vrije dag

  Vandaag is de dag vrij te besteden. Je kunt in Hoi An voor een paar dollar een fiets huren om het gezellige centrum of de rijstvelden in de prachtige omgeving in je eigen tempo te verkennen. Je kunt ook tussen de rijstvelden door naar het strand fietsen! Als je van koken houdt, kun je bij ons een kookcursus boeken. Maar natuurlijk is er helemaal niets mis mee om een middag heerlijk te relaxen aan het zwembad van je hotel…

  08
  1 nacht
 • 9
  Ho Chi Minh City

  Transfer naar het vliegveld, vlucht naar Ho Chi Minh City en transfer naar het hotel

  Na het ontbijt check je uit bij het hotel, want vandaag reis je verder naar het zuiden! Je wordt opgehaald bij je hotel en naar het vliegveld van Danang gebracht, voor de vlucht naar Ho Chi Minh City. Het hotel ligt midden in het gezellige centrum, dus als je nog zin hebt kun je meteen op pad en rondlopen langs de winkeltjes en restaurantjes in deze levendige en gezellige wereldstad met haar vele Franse invloeden.

  09
  1 nacht
  5 uur
 • 10
  Can Tho

  Per bus naar Mytho, boottocht, lunch en wandeling in internationale groep naar Can Tho

  Vanuit Ho Chi Minh City reis je in ongeveer anderhalf uur per bus naar de Mekong Delta. In Mytho stap je op de boot en vaar je over de Tien River langs haventjes met vissersboten, paalwoningen, kleine dorpjes en rijstvelden naar Unicorn Island en Turtle Island. Je stapt over op een kleinere roeiboot om ook door de smalle kanalen te kunnen varen! Je vaart in de schaduw van de vele palmbomen en de lunch krijg je in een lokale boomgaard.

  ’s Middags gaat de reis verder te voet. Je wandelt langs een dorpje en door fruitgaarden en maakt kennis met het dagelijkse leven. Uiteindelijk reis je per boot terug naar Mytho, waar je op de bus stapt naar Can Tho. Deze plaats ligt aan de Hau River, een zijtak van de Mekong.

  10
  1 nacht
  8 uur
 • 11
  Ho Chi Minh City

  's Ochtends per boot naar drijvende markt Cai Rang en 's middags terug naar Ho Chi Minh City

  De begint de dag met een bezoek per boot aan de drijvende markt van Cai Rang, de grootste en drukste van de regio. Hier kun je genieten van de wirwar aan bootjes vol fruit, T-shirts, petjes, parasols, sigaretten, drank, groenten, alles door elkaar heen! Na een wandeling door een dorpje bezoek je ‘s middags ook nog de markt van Can Tho. Vanuit Can Tho gaat de bus terug Ho Chi Minh City, waar je einde van de middag zult aankomen.

  11
  1 nacht
  8 uur
 • 12
  Ho Chi Minh City

  Vrije dag

  Eenmaal terug in Ho Chi Minh City, heb je vandaag de hele dag vrij en kun je bijvoorbeeld het koloniale stadhuis, de drukke markt in de Chinese wijk, de kopie van de Notre Dame uit Parijs of de boulevard bezoeken, waar ‘s avonds altijd een gezellige bedrijvigheid heerst.

  12
  1 nacht
 • 13
  Ho Chi Minh City

  Transfer naar het vliegveld en vertrek uit Ho Chi Minh City

  Alweer de laatste dag van deze mooi reis. Je wordt naar het vliegveld gebracht voor je internationale vlucht terug naar huis, waar je de volgende dag aankomt.

  13
  1 nacht
  16 uur
 • 14
  Amsterdam

  Aankomst Amsterdam

  Vandaag kom je aan in Amsterdam. 

  14
  1 nacht

Inclusief

 • Genoemde transfers van en naar de vliegvelden
 • 10 overnachtingen in standaard hotels inclusief ontbijt
 • 1 overnachting op de boot
 • Genoemd vervoer per bus en boot volgens het programma
 • Genoemde binnenlandse vluchten
 • 2x lunch en 1x diner tijdens Halong Bay boottocht
 • 1x lunch tijdens Mekong Delta excursie
 • Engelssprekende gids tijdens de Halong Bay en Mekong Delta tour (in een internationale groep)

Locatie rondreis

Rondreis Vietnam in ’t kort!

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks