Verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay

Ontdek de verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay

Ontdek de verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay

Verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay

De ‘Verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay’ brengt je iets ten noorden van de beroemde Halong Bay. Dit is een mooi en rustig alternatief voor het drukkere Halong Bay, want hier komen veel minder toeristen. Je bent iets langer onderweg maar dat is zeker de moeite waard.

Ontdek het ongerepte landschap met rotsformaties, de grotten en de verborgen zandstrandjes. Je ontmoet de lokale bevolking, die nog leven volgens het traditionele Vietnamese ‘eilandleven’. Je verblijft op een traditionele houten boot, de Bai Tho Junk, een unieke ervaring!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Transfer per bus naar de haven, boottocht door Bai Tu Long Bay

In de ochtend word je opgehaald bij je hotel in Hanoi en naar de Hon Gai International Harbour gebracht. Hier ga je aan boord van een Bai Tho Junk. Je wordt verwelkomt met een drankje en je krijgt uitleg over de route en de veiligheidsrichtlijnen. Er wordt een lunch geserveerd terwijl de cruise begint langs de beroemde eilandjes van Bai Tu Long. Geniet van de schoonheid van de omgeving en de panoramische uitzichten! De boot maakt een stop bij het Vung Vieng vissersdorp, waar je de lokale bevolking in traditionele kleding aan het werk ziet.

Daarna ga je terug naar de boot en vaar je richting Cong Do. Hier is het mogelijk om te kajakken, of heerlijk te relaxen op het zonnedek. Na het diner kun je eventueel kiezen voor een van de verschillende activiteiten die ‘s avonds georganiseerd worden zoals: inktvis vangen, ‘Movie Night’ of de ‘Massage & Spa services’. Je overnacht in je comfortabele ‘cabin’.

Dag 2

Boottocht, bezoek aan grotten & per bus terug naar Hanoi

Geniet van een nieuwe ochtend in de Bai Tu Long Bay. Als je vroeg op staat kun je misschien een mooie zonsopkomst zien! Na het ontbijt vaar je naar de Thien Canh Son grot, een van de best verborgen grotten van Bai Tu Long Bay. Eenmaal terug aan boord wordt er een heerlijke brunch geserveerd terwijl je terug vaart naar de haven. Hier leg je aan en staat de bus klaar om je terug te brengen naar Hanoi. 

Inclusief

 • Genoemd vervoer per bus van Hanoi naar Hon Gai International Harbour en v.v. (in een internationale groep)
 • Welkomstdrankje
 • 1 overnachting op de boot 
 • 2 flessen water
 • Alle maaltijden aan boord vanaf lunch op dag 1 tot brunch op dag 2
 • Entreegelden 
 • Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks