Van Hanoi via Hue naar Hoi’An

Cultuur & stad

Cultuur & stad

Van Hanoi via Hue naar Hoi’An

Vanuit Hanoi reis je per nachttrein naar de oude keizerlijke stad Hué, waar je ene tocht kunt maken over de Parfumrivier. Hierna reis je per bus verder naar het oude havenstadje Hoi’An, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. 

Deze bouwsteen duurt 7 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vertrek per nachttrein vanuit Hanoi naar Hué

Overdag heb je nog de hele dag vrij in Hanoi, voordat je tegen het einde van de middag op eigen gelegenheid naar het treinstation van Hanoi reist. Je gereserveerde plaats in de trein is een ‘softsleeper’, dit betekent dat je met 4 personen in een coupe slaapt.

Dag 2

Vrije dag

’s Morgens vroeg kom je aan op het treinstation van Hué. Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en 's middags kun je op eigen tempo op zoek gaan naar de gerestaureerde overblijfselen van deze oude koningsstad. Voor een paar euro huur je ter plaatse een fiets, de meest ideale manier om alles op eigen gelegenheid te bekijken! Je hotel ligt vlak bij de Parfumrivier, ’s avonds wandel je zo naar een gezellig restaurant of terrasje.

Dag 3

Vrije dag

Na een heerlijk ontbijt heb je vandaag de hele dag om de oude keizerlijke graven, het Keizerlijk Paleis, de vele marktjes en pagodes en natuurlijk de beroemde Parfumrivier te verkennen. Niets moet, maar als je wilt kun je de excursie ‘Een cruise over de Parfumrivier’ al vooraf bij ons boeken!

Dag 4

Per bus van Hue naar Hoi'An

Vandaag pak je na het ontbijt je koffer in en reis je per bus, via de prachtige Hai Van Pas, naar Hoi’An. In de loop van de middag kom je aan op het busstation van Hoi'An, waar je zelf de transfer naar het hotel regelt. Je hotel ligt in het gezellige centrum, dus als je wilt kun je meteen erop uit. In Hoi’An kun je heerlijk winkelen en eten!

Dag 5

Vrije dag

Vandaag heb je de hele dag de tijd om in dit zeer sfeervolle stadje rond te wandelen door de vele smalle straatjes vol houten huizen, versierd met de beroemde lokale lampions! In Hoi’An lijkt de tijd te hebben stilgestaan, dit kleine stadje heeft honderden monumenten, gebouwd door overzeese kooplui die eeuwenlang deze havenstad bezochten. Ook is Hoi’An de ideale plek om je souvenirs te kopen of om kleding te laten maken bij een van de vele lokale kleermakers. Je zult versteld staan van hun vakmanschap!

Dag 6

Vrije dag

Nog een vrije dag in Hoi’An. Net als in Hue kun je ook in Hoi’An overal voor een paar euro een fiets huren om het gezellige centrum of de rijstvelden in de prachtige omgeving in je eigen tempo op de fiets te verkennen. Of kies ervoor om naar het strand in de buurt van Hoi'An te fietsen!

Dag 7

Einde bouwsteen

Na het verblijf in Hoi’An kun je ervoor kiezen om nog een paar dagen extra in een hotel aan het strand van Hoi’An te verblijven. Als je verder naar het zuiden wilt reizen, kun je per nachtbus of vliegtuig doorreizen naar Nha Trang of Ho Chi Minh City.

Inclusief

  • Genoemd vervoer per nachttrein van Hanoi naar Hué
  • Genoemd vervoer per openbare bus van Hué naar Hoi'An
  • Vijf hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Van Hanoi via Hue naar Hoi’An

Ilse Timme - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks