Saigon: Street Food Avondtour per tuk tuk

Maak kennis met de Vietnamese keuken

Maak kennis met de Vietnamese keuken

Saigon: Street Food Avondtour per tuk tuk

Zodra de zon ondergaat verandert Saigon in één grote georganiseerde chaos met veel gekleurd licht, de lekkerste geuren van de versgebakken loempia’s en een gezellige mensenmassa.

De tuk tuk staat om 18.30 uur op je te wachten op de afgesproken plek. Tijdens deze tour rijd je kris kras door Saigon terwijl de Engelssprekende gids je van alles verteld over het wel en wee van de stad. Je ziet verschillende wijken en stopt in totaal vier keer om per stop een aantal van de lokale lekkernijen te proeven (de vierde en laatste stop is het dessert). Hierna word je weer netjes teruggebracht naar de opstapplaats en kan je met een volle buik naar je hotel.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Street Food Avondtour per tuk tuk

De tuk tuk staat om 18.30 uur op je te wachten op de afgesproken plek. Tijdens deze tour rijd je per tuk tuk kris kras door Saigon terwijl de gids je van alles verteld over het wel en wee van de stad. Je ziet verschillende wijken en stopt in totaal vier keer om per stop een aantal van de lokale lekkernijen te proeven (de vierde en laatste stop is het dessert). Hierna word je weer netjes teruggebracht naar de opstapplaats en kan je met een volle buik terug naar je hotel.

Inclusief

  • Vervoer per privé tuk tuk 
  • Engelssprekende gids
  • Meerdere stops met diverse lokale snacks

Locatie bouwsteen

Saigon: Street Food Avondtour per tuk tuk

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks