Rijstterrassen & bergstammen bij Sapa

Prachtig wandelen door de natuur

Prachtig wandelen door de natuur

Rijstterrassen & bergstammen bij Sapa

Sapa ligt op ca. 350 km ten noordwesten van Hanoi, tegen de Chinese grens aan. Je reist eerst vanuit Hanoi met de nachttrein naar Sapa. Daar verblijf je 2 nachten in je hotel in Sapa, overdag kun je prachtige wandelingen maken! Uiteindelijk reis je per nachttrein weer terug naar Hanoi.

Deze bouwsteen duurt 5 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vrije dag in Hanoi, 's avonds vertrek per nachttrein van Hanoi naar Lao Cai

Vandaag  heb je nog de hele dag vrij in Hanoi voordat je in de avond zelf naar het station van Hanoi gaat om de nachttrein te pakken richting het noorden! Het station is gezellig druk, je kunt hier nog wat  eten & drinken kopen voordat je vertrekt. Je gereserveerde plaats in de trein is een ‘soft-sleeper’, dit betekent dat je met 4 personen in een coupe slaapt.

Dag 2

Aankomst in Lao Cai en transfer naar het hotel in Sapa

Je komt ’s morgens vroeg aan in Lao Cai, waar een chauffeur op je staat te wachten om je naar Sapa te brengen. Je hotel in Sapa ligt aan de rand van het stadje en je hebt vanuit je hotel prachtig uitzicht over de bergen en het meer. De rest van de dag kun je zelf kiezen wat je doet! Misschien wil je eerst nog wat bijkomen van de nachttrein of ga je er vanmiddag meteen op uit, de bergen in? Je kunt een van onze excursies boeken, dit is een 3-uur durende wandeling met gids naar bv de Cat Cat waterval. Als je op een zondag in Sapa bent, raden we je de excursie naar de kleurrijke markt van Bac Ha aan!

 

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag hebben we geen activiteiten voor je ingepland. We raden aan de om de prachtige omgeving te voet te verkennen. Dit kan op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een Engelssprekende gids!

Dag 4

Transfer naar Lao Cai en vertrek per nachttrein naar Hanoi

Vanmorgen ben je nog vrij in Sapa. Halverwege de middag heb je een transfer naar het station van Lao Cai, waar je op de nachttrein naar Hanoi stapt. Je gereserveerde plaats in de trein is weer een ‘soft-sleeper’, waarbij je met 4 personen in een coupe slaapt.

Dag 5

Aankomst Hanoi

Vanmorgen kom je al vroeg aan op het treinstation van Hanoi en reis je op eigen gelegenheid naar je hotel in het centrum. 

Inclusief

  • Genoemde treintickets van Hanoi naar Lao Cai v.v.
  • Privétransfer van Lao Cai naar Sapa en v.v.
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt 

 

Locatie bouwsteen

Rijstterrassen & bergstammen bij Sapa

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks