Prachtig palmeneiland bij Nha Trang

Geniet van het rustige palmeneiland

Geniet van het rustige palmeneiland

Prachtig palmeneiland bij Nha Trang

Voor de kust van de drukke en toeristische badplaats Nha Trang ligt een heerlijk rustig ‘palmeneiland‘ met slechts 1 accommodatie: het Whale Island Resort. Geniet van de wuivende palmbomen, hagelwitte stranden, de rust en vooral van de prachtige onderwaterwereld.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vertrek naar Dam Mon en per boot naar Whale Island Resort

Je wordt per shuttle transfer naar de pier van Dam Mon gebracht. Dit is ongeveer 2 uur rijden. Vanaf de pier is het nog ongeveer 15 minuten varen naar het heerlijke Palmeneiland, hier word je naar je houten bungalows aan het strand gebracht waar je de komende dagen zult overnachten! Als je op tijd aankomt, kun je vanmiddag nog een strandwandeling maken en genieten van de rust die dit eiland uitstraalt. Als je van wat meer actie houdt, kun je hier van alles ondernemen: er zijn catamarans, surfplanken en kajaks te huur.

Dag 2

Vrije dag

Waarschijnlijk heb je heerlijk geslapen in je bungalow. Door de ‘natuurlijke airco’ sta je dicht bij de natuur en kun je de zee horen ruisen in je bed. Vandaag zou je een boottocht en een duik kunnen gaan maken! Het eiland en haar omgeving staan bekend als prachtige plek om te duiken. In de maanden april, mei en juni kun je in de baai met wat geluk walvissen en walvishaaien zien! Van maart tot oktober is de PADI-duikschool van het resort geopend (buiten deze maanden is het water te troebel en het weer vaak niet goed genoeg). Aan het einde van dag kun je heerlijk vis eten; elke ochtend komen vissers hun vangst brengen bij het restaurant van het resort!

Dag 3

Vertrek naar Dam Mon en transfer naar Nha Trang

Vandaag vaar je terug naar de pier van Dam Mon en word je teruggebracht naar Nha Trang. Als je nog wat langer van dit tropische paradijsje wilt genieten is dat natuurlijk ook mogelijk, je kunt deze bouwsteen per nacht verlengen! Vanuit Nha Trang kun je verder reizen naar het zuiden, er is een route langs de Zuid-Chinese Zee van Nha Trang via Mui Ne naar Ho Chi Minh City. Of je kunt kiezen voor de route via de bergen: van Nha Trang via Dalat naar Ho Chi Minh City. 

Inclusief

  • Genoemd vervoer per bus & boot (in een internationale groep)
  • Twee overnachtingen op basis van volpension

Locatie bouwsteen

Prachtig palmeneiland bij Nha Trang

Ilse Timme - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks