Ontdek het Bach Ma National Park

Sportief & uitdagend

Sportief & uitdagend

Ontdek het Bach Ma National Park

Onze Vietnam bouwsteen naar Bach Ma National Park is een perfecte tussenstop op weg van Hue naar Hoi’An! Het park is een voormalig Hill Station, uit de Franse koloniale tijd, met als hoogste punt de Bach Ma-berg (1450 meter). Er is hier destijds flink gevochten tegen de Franse overheersers, maar na de onafhankelijkheid heeft het prachtige natuurgebied een beschermde status gekregen en enige jaren geleden is het opengesteld voor bezoekers. Het Bach Ma National Park ligt precies op de grens tussen het vroegere Noord- en Zuid-Vietnam, in een bergachtig gebied.

Tijdens deze bouwsteen maak je onder begeleiding van een gids meerdere avontuurlijke wandelingen door de heuvels en kun je genieten van de prachtige uitzichten, de flora, fauna en de vele watervallen. 

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vertrek naar Bach Ma National Park

Om 8 uur ’s morgens word je opgehaald bij je hotel in Hue en brengt de chauffeur je in ongeveer anderhalf uur naar het Bach Ma National Park. Na aankomst heb je tijd om het informatie-centrum te bezoeken, met veel informatie en een grote kaart van het gebied. Hierna begin je aan de 16 km lange tocht naar de top van de Bach Ma-Berg die 1450 meter boven zeeniveau ligt, het hoogste punt van het park. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over de bergen en watervallen! De lokale gids is een ‘eco-biotisch’-expert en kan je onderweg veel vertellen over de flora en fauna in deze mooie omgeving.

Ook bezoek je de Do Quyen Fall. Deze waterval is 300 meter hoog, een verbazingwekkend mooi gezicht! Als afsluiter bezoek je nog een aantal kleinere watervallen op de Five Lakes Trail. Hier kan je ook een duik nemen in het koele en helderblauwe water. Begin van de avond keer je terug naar het prachtige Vedana Lagoon Resort voor de overnachting.

Dag 2

Ochtendwandeling en terug naar Hué of Hoi'An

Na een heel vroeg ontbijt ga je naar Hai Vong Dai, de ‘zeezicht’- toren. Hier kun je de zonsopgang bewonderen en genieten van het schitterende uitzicht over Phu Loc, het strand van Lang Co, de Truong Son berg en de zee! Daarna wandel je verder door het leefgebied van de gibbons, met wat geluk spot je er wel een. Vergeet dus je camera niet! Hierna word je opgehaald door de chauffeur en naar Hue gebracht, waar de bouwsteen eindigt. Het is ook mogelijk om vanuit het park direct door te reizen naar Hoi’An, voor het vervolg van je reis richting het zuiden van Vietnam, bijvoorbeeld via het heerlijke strand van Hoi’An!

Inclusief

  • Genoemd vervoer volgens programma 
  • Trekking met eco-biotisch gids
  • Entreegeld National Park
  • Hotelovernachting inclusief ontbijt 

Locatie bouwsteen

Ontdek het Bach Ma National Park

Ilse Timme - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks