Karstbergen en rijstvelden bij Ninh Binh

Fietsen & varen door Ninh Binh

Fietsen & varen door Ninh Binh

Karstbergen en rijstvelden bij Ninh Binh

Op slechts twee uur rijden vanuit Hanoi ligt de wonderlijke wereld van Ninh Binh: steile rotsen en groene rijstvelden wisselen elkaar af!  Je slaapt ter plaatse in een sfeervol hotel aan de rivier, zodat je de volgende ochtend vroeg kunt fietsen en varen in de rustige omgeving, voordat de grote groepen dagjestoeristen arriveren.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Privétransfer van Hanoi naar Ninh Binh

Na een vrije ochtend in Hanoi vertrek je in de middag rond 14.00 uur per prive auto met chauffeur naar Ninh Binh, waar je rond 16.30 bij je hotel aankomt. De dagjesmensen zijn dan alweer weg, dus je kunt nu heerlijk rustig even rondwandelen door de mooie omgeving.

Dag 2

Fietstocht, tocht per roeiboot en transfer terug naar Hanoi

Na het ontbijt stap je op de fiets. Geniet van de mooie en rustige omgeving, terwijl je richting de tempel van Dinh Binh fietst. De tempel van de vroegere koning Dinh Binh stamt nog uit de elfde eeuw. Veel van de tempel is tijdens de vele oorlogen verloren gegaan maar er is intussen al weer veel opgeknapt, je krijgt een goed beeld van hoe de tempel er ooit uit heeft gezien!

De fietstocht (van ca. 12 km.) eindigt weer bij je hotel waar je eerst even uitcheckt, voordat je naar de pier gebracht wordt. Je stapt dan in een van de roeibootjes voor een tochtje door de prachtige omgeving van Tam Coc. Vanuit je bootje geniet je van het geweldige uitzicht op de rivier en de steile karstbergen die oprijzen tussen de rijstvelden. Na ongeveer 2 uur varen kom je terug in Ninh Binh waar je tijd hebt om te lunchen. Na de lunch word je per privétransfer terug gebracht naar Hanoi waar deze bouwsteen weer eindigt.

Inclusief

  • Genoemd privé vervoer van Hanoi naar Ninh Binh v.v. 
  • Entreegelden
  • 1 overnachting inclusief ontbijt
  • Genoemde excursies inclusief Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Karstbergen en rijstvelden bij Ninh Binh

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks