Hoi An: bezoek aan Cham Island

Snorkelen & relaxen

Snorkelen & relaxen

Hoi An: bezoek aan Cham Island

Vanuit Hoi An kun je een bezoek brengen aan Cham Island (Cu Lao Cham), een leuke afwisseling tijdens je dagen in Hoi’An! Je verzamelt ’s morgens al vroeg bij de ‘tourist seaport’ van Cu Dai, bij het strand van Hoi An.

Hier vandaan word je met een kleine boot naar het eiland gebracht, waar een lokale gids je opwacht en wat over de geschiedenis van het eiland vertelt. Je maakt kennis met de dieren die op het eiland en in het water er omheen leven, en je bezoekt een mooie Cham pagode. Dit allemaal voordat je weer in het bootje stapt naar Bai Ong.

Hier hoef je helemaal niets: geniet van het prachtige strand en neem een duik in het helderblauwe water. Natuurlijk heb je de kans om de onderwaterwereld te verkennen, je kunt hier erg mooi snorkelen! Na een heerlijke lunch stap je weer in de boot terug naar het vasteland, waar je rond 14.00 uur terug bent.

 

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Bezoek aan Cham Island

Vanaf de 'tourist seaport' van Cu dai word je met een kleine boot naar het eiland gebracht, waar een lokale gids je opwacht en wat over de geschiedenis van het eiland vertelt. Je maakt kennis met de dieren die op het eiland en in het water er omheen leven, en je bezoekt een mooie Cham pagode. Dit allemaal voordat je weer in het bootje stapt naar Bai Ong.

Hier hoef je helemaal niets: geniet van het prachtige strand en neem een duik in het helderblauwe water. Natuurlijk heb je de kans om de onderwaterwereld te verkennen, je kunt hier erg mooi snorkelen! Na een heerlijke lunch stap je weer in de boot terug naar het vasteland, waar je rond 14.00 uur terug bent.

Inclusief

  • Genoemd vervoer per boot 
  • Engelssprekende gids 
  • Lunch
  • Entreegelden 

Locatie bouwsteen

Hoi An: bezoek aan Cham Island

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks