Ho Tram, rustig strand nabij Ho Chi Minh City

Strand & ontspanning

Strand & ontspanning

Ho Tram, rustig strand nabij Ho Chi Minh City

Op slechts 2,5 uur rijden van Ho Chi Minh City ligt Ho Tram, een klein plaatsje aan de zuidkust van Vietnam. Weg van alle drukte, daarom kun je hier heerlijk ontspannen aan het brede zandstrand. Je verblijft drie dagen in een heerlijk ‘beachresort’. Het vriendelijke personeel zal je helemaal in de watten leggen! Kortom: een perfecte manier om je indrukwekkende reis door Vietnam mee af te sluiten. Ook kun je hiermee juist heel relaxed aan je reis te beginnen!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vertrek van Ho Chi Minh City naar Ho Tram

Vanmorgen word je opgehaald bij je hotel in Ho Chi Minh City en naar het strandplaatsje Ho Tram gebracht. Hier kan het relaxen beginnen! Het personeel ontvangt je hartelijk en zal bij aankomst uitleg geven over wat je de komende dagen allemaal kunt doen.  Neem alvast een eerste verfrissende duik in zee of maak een mooie lande strandwandeling. Ho Tram ligt op een half uurtje rijden van de grote badplaats Vung Tau. Hoewel het daar erg druk kan zijn met bezoekers vanuit Ho Chi Minh City, is hiervan aan het strand van Ho Tram niets te merken. En je hoeft die drukte ook niet op te zoeken want het resort waar je verblijft, is van alle gemakken voorzien.

Dag 2

Vrije dag

Deze dag kun je helemaal indelen zoals je zelf wilt. Je kunt heerlijk relaxen op een bedje op het brede zandstrand of bij een van de zwembaden van het resort. Ook kun je je laten masseren in de spa. Als je liever iets van de omgeving wilt zien, kun je per fiets een tochtje door de rijstvelden maken en een bezoek brengen aan een van de omliggende dorpen. Of ga naar de warmwaterbronnen van Binh Chau, waar je jezelf trakteert op een modderpakking. Bij de receptie van het resort helpen ze je graag verder.

Dag 3

Transfer terug naar Ho Chi Minh city

Na het ontbijt zit deze bouwsteen er helaas weer op en word je terug gebracht naar Ho Chi Minh City. Als je liever verder reist naar het volgende mooie strand van Mui Ne, dan kan dat voor dezelfde prijs.  Wil je liever nog wat langer van de rust genieten, dan kan dat natuurlijk ook. Onze landenspecialisten helpen je graag verder!

Inclusief

  • Genoemde privé transfers van Ho Chi Minh City naar Ho Tram v.v.
  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt in het beachresort

Locatie bouwsteen

Ho Tram, rustig strand nabij Ho Chi Minh City

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks