Het mooie strand van Mui Ne

Zandduinen & strand

Zandduinen & strand

Het mooie strand van Mui Ne

Mui Ne is een klein vissersdorpje aan de Zuid-Chinese Zee met een prachtig strand en unieke zandduinen, precies tussen Nha Trang en Ho Chi Minh City. Het dorpje ligt vlakbij het stadje Phan Thiet, dat een gezellige haven heeft.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Mui Ne

Afhankelijk van waar je vandaan komt, en hoe je reist, kom je vandaag aan in Mui Ne. Je kunt Mui Ne per bus bereiken, zowel vanuit Ho Chi Minh City als vanuit Nha Trang. Als je met de bus reist, zet deze je in Mui Ne af. Het is ook mogelijk om per privéauto met chauffeur naar Mui Ne te rijden. Probeer op tijd in Mui Ne te zijn, zodat je vandaag nog tijd hebt om van het strand te genieten!

Dag 2

Vrije dag

Mui Ne is een heerlijke plek, zowel om rond te kijken als om te relaxen. Je kunt ter plaatse voor een paar euro een fiets huren en de omgeving bekijken. Voor je het weet fiets je door de rijstvelden! Als je wat verder wilt fietsen, of als je liever een brommer huurt, kun je ook naar Phan Thiet, een aantal kilometer verderop, met haar gezellige vissershaven. 

Dag

Einde bouwsteen

Na het ontbijt pak je de koffer weer in, want vandaag is het einde van deze bouwsteen. Tenzij je kiest voor een verlenging natuurlijk!

Inclusief

  • Twee overnachtingen aan het strand inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Het mooie strand van Mui Ne

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks