Het heerlijke strand van Hoi’An

Strand & ontspanning

Strand & ontspanning

Het heerlijke strand van Hoi’An

Op een kleine 5 kilometer van het sfeervolle Unesco stadje Hoi’An ligt een heerlijk strand. Een prima plek om halverwege je rondreis door Vietnam even rustig van het strand te genieten voordat je verder reist!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vrije dag

Afhankelijk van waar je vandaan komt, kunnen wij het vervoer naar Hoi’An voor je regelen. Misschien kom je net uit het centrum van Hoi’An, waar je vorige bouwsteen is geëindigd? Je kunt dit hotel aan het strand ook boeken in plaats van je verblijf in het centrum van Hoi’An. Wij raden je aan om zowel in het stadje zelf, als een paar dagen aan het strand van Hoi’An te verblijven! 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kun je heerlijk bijkomen aan het strand of relaxen aan het zwembad vam het hotel. Langs het strand vind je gezellige restaurantjes en bars met heerlijke cocktails. Bij het hotel kun je voor een paar dollar een fiets huren om door de rijstvelden naar het oude centrum van Hoi’An te fietsen. Je kunt een leuke kookexcursie bijboeken. Je overnacht weer in het heerlijke resort aan het strand.

Dag 3

Einde bouwsteen

Vandaag kun je weer verder reizen! Vanuit Hoi’An reizen de meeste mensen per vliegtuig of nachtbus naar Nha Trang in het zuiden van Vietnam. Maar als je juist uit het zuiden komt, kun je natuurlijk ook noordwaarts richting Hue of Hanoi reizen.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen aan het strand inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Het heerlijke strand van Hoi’An

Ilse Timme - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks