Hanoi: Street Food avondtour

Een culinaire tour

Een culinaire tour

Hanoi: Street Food avondtour

Wat eten ze in Vietnam? Ga mee op een tour die je smaakpapillen zal raken! Een tour die je zeker niet mag missen tijdens je rondreis Vietnam. Samen met een gids loop je over de lokale markt van Hanoi waar je je ogen uitkijkt. Van levende vissen en exotisch fruit tot kleurrijke specerijen. Het is heerlijk om die vriendelijke Vietnamese bevolking te ontmoeten die je dolgraag alles laten zien en laten proeven.

 

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Street Food avondtour

De gids vertelt je alles over de verschillende soorten ingrediënten en gewoontes rondom eten in Vietnam. Terwijl je verder wandelt, krijg je ondertussen steeds een andere snack in je handen geduwd, de één nog lekkerder dan de andere.

Bij een typisch lokaal eetcafé staat een Vietnamese chef-kok op je te wachten, die het beroemde gerecht Banh Cuon voor je aan het klaarmaken is. Als je dwars door het centrum verder loopt, ruik je de barbecue al in de verte. Samen met de locals geniet je van de verschillende  vlees-, groente- en broodspecialiteiten.

Vervolgens neemt de gids je mee naar een klein steegje waar een overheerlijk dessert voor je klaar staat; een milkshake met vers fruit!  Als laatste op naar één van de best bewaarde geheimen van Hanoi; een verborgen restaurantje! Hier proef je twee origineel Vietnamese snacks: Vietnamese rijstwijn en de beroemde ‘egg coffee’. Als koffie niet zo jouw ding is, een lekker koud biertje. 

Heerlijk volgegeten, kun je zelf teruglopen naar het hotel (de gids zal je de weg uitleggen). Of je blijft nog even kletsen op de markt met de lokale bevolking die je met open armen zal ontvangen.

Inclusief

  • Engelssprekende gids (in een internationale groep)
  • Eten tijdens de tour

Locatie bouwsteen

Hanoi: Street Food avondtour

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks