Halong Bay boottocht

Unieke rotsformaties & prachtige natuur

Unieke rotsformaties & prachtige natuur

Halong Bay boottocht

Een van de hoogtepunten van het noorden van Vietnam is een bezoek aan de wereldberoemde Halong Bay. Een boottocht door deze baai brengt je langs de meer dan 3000 mysterieuze rotsformaties uit de zee, een waar natuurwonder dat je gezien moet hebben! De baai is een populaire toeristische trekpleister, je zult zeker niet de enige boot in de baai zijn, maar de unieke rotsformaties zijn nog net zo bijzonder als vroeger gebleven, het blijft een prachtig en uniek gebied! Tijdens deze bouwsteen verblijf je een nacht op een traditionele, comfortabele Jonk, een bijzondere ervaring!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per bus van Hanoi naar Halong Bay en 's middags boottocht door de baai

Na aankomst van de bus in de badplaats Halong City, ga  je aan boord voor een boottocht langs ontelbare dichtbegroeide eilanden en grotten. Na de lunch bezoek je de Sung Sot grot en is er de mogelijkheid om te zwemmen. Tijdens het diner vaart de boot naar een mooi en rustig gedeelte van de baai voor de overnachting. ’s Avonds is er voldoende tijd om met je medereizigers karaoke te zingen, de favoriete vrijetijdsbesteding van veel Vietnamezen!

Dag 2

's Morgens een boottocht en 's middags per bus terug naar Hanoi

Na het ontbijt op de boot is er de mogelijkheid om door de baai te kajakken. Na het kajakavontuur is het tijd voor een kleine kookworkshop aan boord, je leert hoe je de typische Vietnamese springroll kunt maken. De lunch is nog aan boord, waarna je in Halong City aankomt. Hier staat de bus voor je terugreis naar Hanoi alweer op je te wachten. Je bent rond 17.00 uur terug in Hanoi. Dit is het einde van deze bouwsteen.

Inclusief

  • Genoemd vervoer volgens programma 
  • Engelssprekende gids
  • Entreegelden 
  • Overnachting op de boot incl. ontbijt
  • 2x lunch en diner op dag 1 

Locatie bouwsteen

Halong Bay boottocht

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks