Easy Landing Ho Chi Minh City

Ontspannen aankomen in Vietnam

Ontspannen aankomen in Vietnam

Easy Landing Ho Chi Minh City

Na aankomst op de luchthaven van Ho Chi Minh City word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste twee nachten brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis kun je zelf verder invullen!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven en transfer naar het hotel

Na aankomst op de grote en drukke luchthaven Tan Son Nhat International Airport na een lange vliegreis, zul je blij zijn dat er iemand op je staat te wachten om je naar je hotel voor de eerste 2 nachten te brengen. Het hotel ligt midden in het gezellige centrum, dus als je nog zin hebt kun je meteen op pad en rondlopen langs de winkeltjes en restaurantjes in deze levendige en gezellige wereldstad met haar vele Franse invloeden.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

2

Vrije dag

Bezoek vandaag bijvoorbeeld het koloniale stadhuis, de drukke markt in de Chinese wijk, de kopie van de Notre Dame uit Parijs of ga een kijkje nemen langs de boulevard, waar ‘s avonds altijd een gezellige bedrijvigheid heerst.

3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere reis door Vietnam beginnen!

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel
  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Ho Chi Minh City

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks