Easy Landing Hanoi

Ontspannen aankomen in Vietnam

Ontspannen aankomen in Vietnam

Easy Landing Hanoi

Onze Easy Landing Hanoi is een startpakket Hanoi! Wanneer je bent aangekomen op de luchthaven word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt.

In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum én zijn de eerste twee overnachtingen in Hanoi inbegrepen. De rest van de reis vul je zelf in. Kortom, een ideaal begin van je reis door Vietnam. 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven van Hanoi en transfer naar het hotel

Na aankomst op de grootste luchthaven van noord Vietnam, Ni Bai International Airport, is het fijn dat er na je lange vlucht iemand voor je klaar staat en je niet hoeft te onderhandelen over je taxirit. De chauffeur brengt je naar het hotel voor de eerste 2 nachten, midden in het centrum. Als je wilt kun je meteen beginnen met shoppen en rondlopen door de gezellige, smalle straatjes vol met souvenirshops!

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Bezoek vandaag bijvoorbeeld de Ngoc Tempel op het Hoan Kiem meer, maak een ritje met een ‘cyclo’,  ga verder met winkelen of eet ’s avonds een hapje bij een van de kleine restaurantjes aan het prachtige meer!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt pak je de koffers in en kun je de rondreis door Vietnam vervolgen. 

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel
  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Hanoi

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks