Door de Mekong Delta naar paradijselijk Phu Quoc

Natuur & strand

Natuur & strand

Door de Mekong Delta naar paradijselijk Phu Quoc

Je reist vanuit Ho Chi Minh City in een internationale groep dwars door de Mekong Delta, gedeeltelijk in internationale groep. Tijdens verschillende boottochten maak je kennis met het lokale leven op en langs het water. Intussen vaar je langs dorpjes en eilanden, en je bezoekt natuurlijk de bekende drijvende markt van Cai Rang. Daarna reis je (individueel) vanuit Rach Gia per ferry verder naar het paradijselijke eiland Phu Quoc!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per bus naar Mytho, boottocht, wandeling en verder naar Can Tho

Vanuit Ho Chi Minh City reis je in internationale groep in ongeveer anderhalf uur per bus naar de Mekong Delta. In Mytho bezoek je de Vinh Trang pagode en stap je op de boot voor een mooie boottocht over de Tien rivier. Je vaart langs haventjes met vissersboten, paalwoningen, kleine dorpjes en rijstvelden naar Turtle Island. Hier wordt in een lokale boomgaard een heerlijke lunch geserveerd.

Je stapt over op een kleinere roeiboot om ook door de smalle kanalen te kunnen varen! Je vaart in de schaduw van de vele palmbomen, geniet van de bedrijvigheid op en rond het water! ‘Je maakt kennis met het dagelijkse leven van de locals tijdens een bezoek aan een familiebedrijfje. Uiteindelijk ga je weer per boot terug naar Mytho, waar je op een bus stapt die de groep naar Can Tho brengt, waar je vanavond overnacht.

Dag 2

Bezoek aan de drijvende markt & naar Rach Gia

Na het ontbijt is het tijd voor een relaxte boottocht over de Lower Mekong rivier. Vervolgens bezoek je (ook per boot) de drijvende markt van Cai Rang, de grootste en drukste van de regio. Hier kun je  genieten van de wirwar aan bootjes vol fruit, T-shirts, petjes, parasols, sigaretten, drank, groenten, alles door elkaar heen! Bij een lokaal bedrijf kun je zien hoe de bekende Vietnamese noedelsoep wordt gemaakt en bezoek je een lokale boomgaard, waar voor de lunch (exclusief) wordt gestopt. Na de lunch zet de gids je af bij het busstation waarna je zelf per lokale bus verder reist naar Rach Gia, voor de tweede overnachting. De lokale bus heeft meestal airconditioning, de rit duurt ongeveer 3 uur.

Dag 3

Per ferry naar Phu Quoc

Na een vroeg ontbijt neem je zelf een taxi naar de haven, waar rond 08.00 uur de ferry naar het paradijselijke strand van Phu Quoc vertrekt. De overtocht duurt ca. 3 uur, vergeet niet om een reisziekte tabletje mee te nemen als je snel zeeziek wordt! Na aankomst op het eiland neem je zelf een taxi naar je hotel. Tegen een toeslag kunnen wij de transfer ook voor je regelen, vraag onze landenspecialisten naar de mogelijkheden.

Inclusief

 

  • Genoemd vervoer volgens programma (in een internationale groep)
  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt 
  • Genoemde excursies inclusief Engelssprekende gids 
  • Lunch op dag 1 en ontbijt op dag 2

Locatie bouwsteen

Door de Mekong Delta naar paradijselijk Phu Quoc

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks