De drijvende markten van de Mekong

Vaar langs lokale dorpjes & rijstvelden

Vaar langs lokale dorpjes & rijstvelden

De drijvende markten van de Mekong

Vanuit Ho Chi Minh City reis je naar de Mekong Delta, waar je de drijvende markt van Cai Rang bezoekt, je maakt een boottocht langs dorpjes en eilanden en je slaapt een nacht in Can Tho in een hotel vlakbij de rivier. Een lokale gids gaat mee om uitleg te geven over het leven in de delta!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per bus naar Mytho, boottocht, wandeling en verder naar Can Tho

Vanuit Ho Chi Minh City reis je in internationale groep in ca. anderhalf uur per bus naar de Mekong Delta. In Mytho bezoek je de Vinh Trang pagode en stap je op de boot voor een mooie boottocht over de Tien rivier. Je vaart langs haventjes met vissersboten, paalwoningen, kleine dorpjes en rijstvelden naar Turtle Island. Hier wordt in een lokale boomgaard een heerlijke lunch geserveerd.

Je stapt over op een kleinere roeiboot om ook door de smalle kanalen te kunnen varen! Je vaart in de schaduw van de vele palmbomen, geniet van de bedrijvigheid op en rond het water! ‘Je maakt kennis met het dagelijkse leven van de locals tijdens een bezoek aan een familiebedrijfje. Uiteindelijk ga je weer per boot terug naar Mytho, waar je op een bus stapt die de groep naar Can Tho brengt, waar je vanavond overnacht.

Dag 2

Per boot naar de drijvende markt & terug naar Ho Chi Minh City

Je begint de dag met een bezoek per boot aan de drijvende markt van Cai Rang, de grootste en drukste van de regio. Hier kun je  genieten van de wirwar aan bootjes vol fruit, T-shirts, petjes, parasols, sigaretten, drank, groenten, alles door elkaar heen! Na een wandeling door een dorpje bezoek je ’s middags ook nog de markt van Can Tho. Vanuit Can Tho gaat de bus terug Ho Chi Minh City, waar je einde van de middag zult aankomen.

Tip: Als je hierna verder wilt reizen naar Cambodja, bieden we ook de bouwsteen Via de Mekong Delta naar Cambodja, waarbij je vanuit de Mekong Delta niet teruggaat naar Ho Chi Minh City, maar meteen doorreist naar Phnom Penh.

Inclusief

  • Genoemd vervoer (in een internationale groep)
  • Genoemde tours en excursies volgens programma (in een internationale groep)
  • Engelssprekende gids
  • Lunch op dag 1
  • Eén hotelovernachting inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

De drijvende markten van de Mekong

Maudy Zuidema - OutSight Travel

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks