Hoe kom je van A naar B in Thailand

Vervoer Thailand

Je kan op verschillende manieren door Thailand reizen; de meeste mensen reizen per openbaar vervoer. Denk aan bussen, nachttreinen en binnenlandse vluchten. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden in Thailand.

Per openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is met name op de lange afstanden in Thailand goed georganiseerd. Er rijden lijndienstbussen met en zonder airconditioning. Op bepaalde trajecten zijn nachttreinen beschikbaar. Absoluut een leuke ervaring!

Per vliegtuig

De afstanden binnen Thailand kunnen best groot zijn. Er wordt daarom ook veel gebruik gemaakt van binnenlandse vluchten. 

Parkeren bij de luchthaven

Wat is er relaxter dan met je eigen auto naar de luchthaven te gaan én weer met je eigen auto terug naar huis te rijden? Wij werken vaak met Parkos. Je krijgt namelijk via Parkos van meerdere luchthavens een overzicht met alle mogelijkheden en beschikbaarheid met prijs, inclusief valet-parking en ‘budget’-parkeren in de omgeving met shuttlebus. Wij vinden deze site een echte aanrader!

Hoe eerder, hoe meer keuze en dus voordeliger!

Bouwstenen Thailand

01 23

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks