Hoe kom je van A naar B in Peru

Vervoer Peru

Bus
Voor je vervoer door Peru maken we bij de meeste bouwstenen gebruik van bussen. De bussen in Peru zijn goede toeristenbussen met airconditioning, een toilet aan boord en comfortabele stoelen. Wij kunnen de stoelen van tevoren voor je reserveren, zodat je zeker bent van een plaats. Standaard maken we gebruik van Semi Cama stoelen. Dit zijn goede stoelen, bieden ondersteuning voor je benen en je kunt de rugleuning naar achter klappen.

Op sommige bustrajecten is het ook mogelijk om voor een luxere stoel te kiezen; de zogenoemde ‘cama’ stoel. Dit is een stoel die verder naar achteren kan en meer beenruimte heeft. Zeker bij de langere busreizen (nachtbussen) is deze toeslag van een paar euro de moeite waard!

Trein
In Peru bieden we de mogelijkheid om de Machu Picchu per trein te bezoeken. Tijdens deze bouwsteen reis je per trein van Poroy bij Cusco naar Aquas Calientes, er zijn twee verschillende treinen die van Poroy naar Aguas Calientes rijden: de toeristentrein en de ‘Vistadome’-trein. In onze bouwsteen is de toeristentrein als standaard inbegrepen, maar als je een iets ruimere stoel wenst (of als de toeristentrein vol is) kunnen we tegen een toeslag van een paar euro de Vistadome-trein voor je boeken!
Bij beide treinen kun je genieten van een prachtig uitzicht en kun je aan boord een drankje of snack kopen, bij de Vistadome trein heb je ruimere stoelen en grotere ramen. De meeste bagage kun je in het hotel in Cuzco achter laten en de overige bagage kun je in de bagagerekken kwijt.

Binnenlandse vlucht
Er zijn goede binnenlandse vluchtmogelijkheden binnen Peru. Vanuit de grotere plaatsen gaat elke dag een vlucht en soms meerdere malen per dag. Het reizen per vliegtuig kan je soms een hoop tijd besparen!

Als je bij ons je reis aanvraagt, zorgen wij in je reisvoorstel voor het aansluitende vervoer tussen de bouwstenen. Geef zoveel mogelijk je wensen en opmerkingen aan ons door, je kunt bij je aanvraag altijd je voorkeur doorgeven!

Bouwstenen Peru

01 20

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks