Hoe kom je van A naar B in Indonesië

Vervoer Indonesië

Vervoer

Op Sumatra, Java, Bali en de Sunda eilanden bieden we onze bouwstenen aan per privéauto met chauffeur, waardoor je comfortabel rondreist, alle tijd hebt om de omgeving te bekijken en onderweg kunt stoppen wanneer je wilt. De chauffeur spreekt redelijk Engels (tenzij anders vermeld bij de bouwsteen) en kan dus onderweg het een en ander vertellen over zijn land. Hij weet de weg en is bekend met de lokale verkeersgewoontes!

De auto’s die we gebruiken zijn veilig, airconditioned en comfortabel. De chauffeurs en gidsen die voor onze lokale agent werken, zijn zorgvuldig door onze lokale agent uitgekozen en vaak zelfs door hen opgeleid!

Op Java kun je een gedeelte van je reis per trein afleggen. Je reist dan van Bandung naar Yogyakarta, een prachtige rit van zo’n 6 à 7 uur door een lappendeken van oneindige rijstvelden.

Voor het vervoer tussen de verschillende eilanden, raden we je aan om een binnenlandse vlucht te boeken. Er is een uitgebreid netwerk van dagelijkse vluchten tussen alle grote plaatsen in Indonesië. Van Oost-Java naar Bali en van Bali naar Lombok is het maar een kort stukje en kun je eenvoudig per ferry reizen. 

Bouwstenen Indonesië

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks