Hoe kom je van A naar B in Costa Rica

Vervoer Costa Rica

Je kan op verschillende manieren door Costa Rica reizen; per huurauto of per interbus. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden in Costa Rica.

per huurauto
De hoofdverkeersader in Costa Rica is de Panamericana (met tol), die het hele land doorkruist. Het wegennet van Costa Rica is niet groot. Als je alle wegen rekent is slechts 20% verhard. Gelukkig is het met een 4x4 voor de gemiddelde reiziger goed te doen.

per openbaar vervoer
Het openbaar vervoer in Costa Rica is best goed geregeld. De busverbindingen gaan op schema en werken met plaats reserveringen. De stadsbus in San Jose is niet aan te raden.

Parkeren bij de luchthaven

Wat is er relaxter dan met je eigen auto naar de luchthaven te gaan én weer met je eigen auto terug naar huis te rijden? Wij werken vaak met Parkos. Je krijgt namelijk via Parkos van meerdere luchthavens een overzicht met alle mogelijkheden en beschikbaarheid met prijs, inclusief valet-parking en ‘budget’-parkeren in de omgeving met shuttlebus. Wij vinden deze site een echte aanrader!

Hoe eerder, hoe meer keuze en dus voordeliger!

Bouwstenen Costa Rica

01 24

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks