Hoe kom je van A naar B in Chili

Vervoer Chili

De meeste reizigers combineren Chili met Argentinië, en veel reizigers komen dan ook vanuit Argentinië de grens over. Chili is een prachtig land, en er is veel te zien, dus het is zeker ook interessant genoeg om je hele vakantie in Chili door te brengen! Chili is een groot en vooral langgerekt land, als je alles van het land wilt zien, zul je zeker een aantal binnenlandse vluchten moeten maken! Ons reisaanbod Chili bestaat uit losse bouwstenen, dit zijn reisblokken van enkele dagen in één plaats of regio. Op aanvraag zijn ook rondreizen op maat per huurauto mogelijk, we combineren dan autohuur met onze hotels. Interesse? Vraag onze landenspecialist naar de mogelijkheden!

Binnenlandse vluchten
Als je meerdere binnenlandse vluchten wilt maken, is het al snel aantrekkelijk om een airpass te kopen, want losse vluchten zijn soms duur. De binnenlandse vluchten gaan vaak meerdere keren per dag en de lokale airlines zijn betrouwbaar en efficiënt. Als je een reis bij ons aanvraagt, zullen we altijd voor je uitzoeken wat de beste en goedkoopste vliegverbindingen voor jouw reisschema zijn.

Langeafstandsbussen
Het openbaar vervoer in Chili en Argentinië is erg goed ontwikkeld. Er zijn goede (nacht)bussen, voorzien van alle comfort. De stoelen zijn soms zo luxe dat je echt helemaal plat kunt liggen. Aan boord zijn toiletten, er worden drankjes en soms maaltijden geserveerd. De bussen rijden tussen alle grote en belangrijke plaatsen in Chili en buurlanden.  Bedenk wel, dat het ondanks de goede bussen, toch vermoeiend kan zijn om meerdere keren in je reis een nacht in de bus door te brengen. We raden je in dat geval dan toch een of meerdere binnenlandse vluchten aan. De prijzen liggen ongeveer tussen de €20 en €100 euro per rit. Ter indicatie geven we hier een paar reistijden:

Santiago – > Pucon 11 uur
Santiago – > Puerto Montt 14 uur
Santiago – > Mendoza (Argentinië) 7 uur
San Pedro Atacama – Salta (Argentinië)  11 uur
Puerto Natales -> Calafate (Argentinie)  7 uur
Punta Arenas -> Ushuaia  (Argentinie)  12 uur

Autohuur
Daarnaast is het in Chili ook heel goed mogelijk om zelf per auto rond te reizen! Omdat je helemaal zelf je reis in elkaar kunt puzzelen, is het natuurlijk ook prima mogelijk de diverse mogelijkheden met elkaar te combineren! Neem contact op met onze landenspecialisten, we helpen je graag.

Bouwstenen Chili

01 20

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks