Hoe verplaatst jij je tijdens je reis?

Vervoer

Hoe kom je van A naar B? Je kunt per bestemming op verschillende manieren reizen. We hebben het complete overzicht gemaakt van alle vervoersmogelijkheden die je tijdens een reis kunt hebben. Dit is inclusief een aantal zeer unieke manieren om je tijdens de reis te verplaatsen. 

Dus wanneer je onder andere wilt weten: 

 • Welk vervoer is geschikt voor me? 
 • Waar moet ik aan denken om van A naar B te komen? 
 • Zijn er nog unieke vervoersmiddelen waar ik gebruik van kan maken tijdens de reis? 

Dan vind je hier alle gedetailleerde informatie op een rij. Laten we beginnen. 

Riksja's op een rij

Ter land

 • Autohuur
 • Camper
 • (Aankomst) Transfer & Taxi's
 • Trein
 • Bus
 • Niet-gemotoriseerd
 • Uniek
01 25
Kim & Jeffrey



Een fantastische en bijzondere huwelijksreis van 3 maanden

Wij hebben onze huwelijksreis door Outsight Travel laten verzorgen. Het was een fantastische en zeer bijzondere reis van maar liefst 3 maanden. 

Reisgraag.nl
Saskia



Zuid-Afrika is echt een aanrader om te ontdekken!

Dit keer voor onze reis naar Zuid Afrika wilden we heel graag het noorden van het land bezoeken, Limpopo. Tijdens het zoeken op internet kwam ik via Outsight een reis tegen, Limpopo en Tuli Block, Botswana, 14 dagen.

Reisgraag.nl
Kelly



Voor een volgende reis schakel ik zeker weer de hulp van OutSight in!

Outsight heeft een geweldige individuele reis in Peru voor me georganiseerd! Het was een reis op basis van mijn wensen. Het programma was zeer gevarieerd en de hotels waren schoon en gezellig! Ook het vervoer was prima geregeld.

Reisgraag.nl
Familie Lievens



Fantastische rondreis door Zuid-Afrika

Fantastische rondreis door Zuid-Afrika met de auto, startend in het NO Kruger en omstreken, helemaal verder door naar Kaapstad. Heel veel dieren gezien in actie, zowel op het land als in de zee, zowel via georganiseerde game drives als zelf met de auto. Prachtige landschappen in Swaziland, de route 62 en tuinroute. Steeds mooie lodges gehad, lekker ontbijt en eten. Met een hele mooie afsluiter in Kaapstad en de prachtige Tafelberg. Een absolute aanrader, en tevreden klant!

Reisgraag.nl
Ingrid & Lennard



We hebben een geweldige reis gehad

We hebben op het moment van schrijven nog 1 hele dag Kaapstad te gaan. Maar wat hebben we weer een fantastische reis door Zuid-Afrika gemaakt met jullie! De accommodaties waren werkelijk geweldig! Vooral Swaziland, het gigantische huis in Hluhluwe en het prachtige huis in oudtshoorn waren buitengewoon.

Reisgraag.nl
E.R. Stibbe



Peru is een prachtig land!

Peru is een prachtig land. Veel te zien en te beleven voor de hele familie. De rest was door OutSight fantastisch georganiseerd. Goede en schone hotels op prima locaties (op één na, vandaar de 9) en een vlekkeloze organisatie. Nooit hebben wij ergens op hoeven te wachten, de gidsen waren behulpzaam, heel aardig en spraken goed engels. Ik kan OutSight travel echt aanraden

Reisgraag.nl
Belinda



Onvergetelijke reis door Namibië

De reis was uitstekend georganiseerd. Overal wisten ze dat we kwamen. We hebben een onvergetelijke vakantie gehad. Ook de excursies die inbegrepen waren verliepen allemaal voorspoedig. Plus toen we hulp nodig hadden bij een grensovergang kwamen ze gelijk in actie. Dat was echt heel fijn. We kijken echt terug op een hele goede vakantie in Namibië.

Reisgraag.nl
Nadine



We kunnen iedereen Outsight Travel aanbevelen!

We hebben echt een droomreis in Costa Rica gehad. OutSight Travel had ten opzichte van andere partijen een interessantere rondreis door Costa Rica. We hadden onze eigen auto daar en kwamen door het hele land. De rondreis had een mooi reisritme qua duur per locatie en een mooie afwisseling tussen actief en de mogelijkheid tot een heerlijk strand/rustdag aan de Caribische kust of aan de Stille Oceaan. 

Reisgraag.nl
Susanne



Mooie reiservaring Nepal

Ik heb intens genoten van Nepal en zal een volgende keer absoluut weer gebruik maken van jullie diensten!

Reisgraag.nl
Erik Brakke



De Amazone was een heel bijzondere ervaring

Prachtig land, veel afwisseling, mooi beeld van Colombia. We hebben gereisd met een gezin met vier kinderen (16,15,13,10). De Amazone was een heel bijzondere ervaring. De bouwstenen van Outsight pasten goed bij onze wensen. 

Reisgraag.nl
Roel & Mieke



Rondreis Costa Rica

Deze reis naar Costa Rica hadden wij (vanuit België) geboekt bij Outsight Travel net voordat Covid zijn intrede deed in België. We vonden het heel fijn om met behulp van de bouwstenen een reis uit te stippelen "op maat" voor ons. 

Reisgraag.nl
Loes



Heerlijk om weer ver weg te zijn

Onze eerste reis na de lockdowns, wederom georganiseerd door Saskia van Outsight travel. Heerlijk om weer ver weg te zijn en wederom alles perfect voor elkaar. Sri Lanka, een adembenemend mooi land, super samengestelde route met mooie hotels en unieke lodges. 

Reisgraag.nl
Jan



Genoten in Argentinië

Vriendelijk doch gedecideerd worden de mogelijkheden over reizen naar Argentinië besproken. De logeeradressen bij B&B zijn geweldig aangenaam, erg leuke tips. De rondreis is prima voor elkaar. We zijn erg blij dat we outsight onze reis hebben laten verzorgen.Tot de volgende reis.

Reisgraag.nl
Marcel & Kees



Alles is zeer goed verlopen tijdens onze reis door India

Alles is zeer goed verlopen tijdens onze reis door India en wij zijn uitermate tevreden over de reis en de organisatie daarvan.

Reisgraag.nl
Irma



Op reis naar Maleisië

De reis was zeer goed georganiseerd. Nette hotels, goede excursies.

Reisgraag.nl
Gina



Ik kan Outsight travel aan iedereen aanbevelen

We hadden een geweldige reis naar Costa Rica,geregeld door Outsight travel. de hele reis was goed geregeld. De hotels,de auto,alles. De hotels zagen er prima uit,goede bedden en goed ontbijt. Fijn dat er ter plekke nog contact was met de lokale agent Ik vond het contact rondom het boeken,en ook het meedenken over de reis heel fijn. Ik kan Outsight travel aan iedereen aanbevelen

Reisgraag.nl
Rolf & Ilse Luiken



Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten” Camper rondreis Argentinië-Chili

“Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten” Camper rondreis Argentinië-Chili

Reisgraag.nl
Gert & Jan



De meest bijzondere reis ooit!

Argentinië, Bolivia en Uruguay in één. Zo bijzonder geregeld door Debby, ze wist de gave plekken en routes perfect voor ons uit te stippelen!

Volgende keer doen we Chili en Peru bij jullie.

Reisgraag.nl
Chantal Janse



Sri Lanka en De Malediven, prachtige bestemmingen!

Prachtige bestemming, programma was zeer goed geregeld en afgestemd op onze wensen, goede afwisseling, goede bereikbaarheid, echt goed georganiseerd en fijn schakelen

Reisgraag.nl
Simone (33) en Marcel (35)



Het is gelukt! De Kilimanjaro beklommen.

“Het is gelukt! De Kilimanjaro in 10 dagen beklommen, waanzinnig”,  Alles klopte gewoon, goed georganiseerd door OutSight. En ook de week safari in Kenia was onvergetelijk! Dank jullie wel!

Reisgraag.nl
Daphne & Gabriel



Thailand was fantastisch!

Thailand was fantastisch en we willen jullie hiervoor hartelijk bedanken.

Reisgraag.nl
Ron (39)



Na Nepal en Tibet weer met OutSight naar Peru, Dit had ik niet willen missen!

Na Nepal en Tibet weer met OutSight naar Peru, Dit had ik niet willen missen, Vanuit Cusco naar de Rainbow Mountains. Een aanrader van Joanne. Supermooie bergen op 5200 meter hoogte dus neem genoeg water mee.   

Reisgraag.nl
Astrid De Groof



Heel mooie reis Cuba

Ik zou jullie graag bedanken voor het uitwerken van een heel mooie reis, we hebben enorm genoten van Cuba.

Reisgraag.nl
Esther (48)



Voor mij de eerste keer ver weg, maar oh wat bijzonder!

Voor mij de eerste keer ver weg, maar oh wat bijzonder! Jordanië is een compleet andere wereld en toch zo dichtbij”, Saskia van OutSight heeft het écht goed in elkaar gezet, we hebben alleen maar bijzondere dingen gezien en gedaan”

Reisgraag.nl
Katrien & Wouter



Het was TOP! China heeft ons enorm aangenaam verrast!

We waren vorig jaar zo tevreden, dat we opnieuw bij jullie geboekt hebben :) ). Toen reis naar Argentinië, Chili en Bolivia. Nu: China!

 

Reisgraag.nl
 • 1. Kies je
  bestemming

 • 2. Laat je
  inspireren

 • 3. Ontvang een
  reisvoorstel op maat

 • 4. Boek je
  droomreis!