Zanzibar: Matwemwe Beach

Ideaal voor duiken & snorkelen

Ideaal voor duiken & snorkelen

Zanzibar: Matwemwe Beach

Aan de noordoostkust van Zanzibar vind je vele prachtige stranden, Matemwe Beach heeft een lang strand met het fijnste zand van Zanzibar!
Je kunt hiervandaan naar het Mnemba Island gaan om te duiken en te snorkelen, dit eiland ligt slechts een paar kilometer van de kust. Deze regio is dus ideaal als je van duiken houdt!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

 

 

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Matemwe Beach

Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je vandaag misschien al een eerste duik maken, meteen een snorkeltrip boeken of heerlijk een boek lezen in de schaduw bij het zwembad! 

Omdat je op verschillende manieren op Zanzibar kunt arriveren, of omdat je misschien van een ander strand op Zanzibar komt, is de aankomsttransfer vandaag nog niet inbegrepen. Natuurlijk kunnen we de juiste transfer voor je regelen.

Dag 2

Vrije dag

Je kunt vandaag een bezoek brengen aan Mnemba Island om uitgebreid te snorkelen of duiken. Alles kan maar niets moet!

3

Vrije dag

Naast snorkelen of duiken kun je de omgeving met een fiets gaan verkennen, of met een goed boek op een strandstoel neerploffen. Kom heerlijk tot rust!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen en reis je terug naar Stone Town voor je terugvlucht of de ferry. De transfer is exclusief, afhankelijk van wat je hierna gaat doen. Misschien heb je nog meer tijd en wil je ook een paar dagen aan een van de andere stranden van Zanzibar verblijven? Geef ons je wensen door en we maken je reisvoorstel graag op maat!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt

Locatie bouwsteen

Zanzibar: Matwemwe Beach

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks