Zanzibar: Jambiani Beach

Fijn zandstrand & azuurblauwe zee

Fijn zandstrand & azuurblauwe zee

Zanzibar: de stranden in het zuidoosten

De mooiste stranden van Zanzibar vind je langs de oost- en zuidoostkust. Het zijn fijne, witte zandstranden die heel geleidelijk aflopen in een azuurblauwe zee. Geniet van een verblijf in een kleinschalig resort op een van de mooiste plekjes aan Jambiani Beach

Er zijn talrijke duikscholen waar beginners en gevorderden een duik kunnen wagen. ’s Avonds kan je heerlijk eten bij de kleine restaurantjes aan zee.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Jambiani Beach

Na aankomst kun je lekker zwemmen in het zwembad of de zee! Je kunt eten in je eigen accommodatie, of bij een van de andere restaurantjes in de buurt.

Omdat je op verschillende manieren op Zanzibar kunt arriveren, of omdat je misschien van een ander strand op Zanzibar komt, is de aankomsttransfer vandaag nog niet inbegrepen. Natuurlijk kunnen we de juiste transfer voor je regelen.

Dag 2

Vrije dag

Doe vooral waar je zin in hebt vandaag; een excursie boeken naar Stone Town, uitgebreid snorkelen en duiken, of je kunt heerlijk relaxen aan het zwembad. Alles kan maar niets moet!

Dag 3

Vrije dag

Vandaag kun je lekker relaxen of als je zin hebt in actie kiezen voor een kitesurf les. Interesse in natuur? Maak dan een wandeling door Jozani Forest, hier leeft de bijzondere Zanzibarfranjeaap!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen en reis je terug naar Stone Town voor je terugvlucht of de ferry. De transfer is exclusief, afhankelijk van wat je hierna gaat doen. Misschien heb je nog meer tijd en wil je ook een paar dagen aan een van de andere stranden van Zanzibar verblijven? Geef ons je wensen door en we maken je reisvoorstel graag op maat!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Zanzibar: Jambiani Beach

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks