Zanzibar: Fumba Beach

Perfecte bestemming voor honeymooners

Perfecte bestemming voor honeymooners

Zanzibar: de stranden in het zuidwesten

De zuidkust van Zanzibar staat niet bekend om de allermooiste stranden, maar hier vind je wel een prachtige onderwaterwereld en de meest complete en comfortabele accommodaties. Het is hier rustig en de lodges liggen op ruime afstand van elkaar.

De meeste vakantiegangers verblijven een groot gedeelte van hun tijd in of bij hun accommodatie, er zijn hier geen toeristische centra met winkels en restaurantjes. De resorts zijn zeer sfeervol ingericht en hebben een prachtig zwembad. Het zuidwesten van Zanzibar bezoek je vooral voor de rust en het is ook een perfecte bestemming voor honeymooners!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

 

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst bij lodge in zuidwesten

Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je vandaag misschien al een eerste duik of snorkeltrip maken! Geniet van de rust aan het zwembad en wandel wat door de tuin. Deze bouwsteen is op basis van halfpension, dus je dineert in het restaurant van je accommodatie!

Omdat je op verschillende manieren op Zanzibar kunt arriveren, of omdat je misschien van een ander strand op Zanzibar komt, is de aankomsttransfer vandaag nog niet inbegrepen. Natuurlijk kunnen we de juiste transfer voor je regelen

Dag 2

Vrije dag

Je kunt vandaag de prachtige onderwaterwereld van Zanzibar verkennen, een excursie boeken naar Stone Town of een specerijenplantage. Alles mag maar niets moet!

Dag 3

Vrije dag

Wil je jezelf verwennen? Dan kun je een massage bijboeken of een spa behandeling ondergaan. Of relax gewoon op een ligbed bij het zwembad met een boek!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen en reis je terug naar Stone Town voor je terugvlucht of de ferry. De transfer is exclusief, afhankelijk van wat je hierna gaat doen. Misschien heb je nog meer tijd en wil je ook een paar dagen aan een van de andere stranden van Zanzibar verblijven? Geef ons je wensen door en we maken je reisvoorstel graag op maat!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen op basis van halfpension
     

Locatie bouwsteen

Zanzibar: Fumba Beach

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks