Slenteren in sfeervol Stone Town op Zanzibar

Arabische invloeden zichtbaar

Arabische invloeden zichtbaar

Slenteren in sfeervol Stone Town op Zanzibar

Als je toch naar Zanzibar gaat voor een strandverblijf, raden we je aan om eerst ook 2 nachten te verblijven in het bijzonder sfeervolle stadje Stone Town. Dit is de hoofdstad van Zanzibar en een chaotische en gezellige wirwar van smalle straten, moskeeën, (souvenir-)winkels, bazaars en witgeschilderde Arabische huizen met prachtig gebeeldhouwde deuren. Omdat deze oude stad aan drie kanten wordt omringd door de zee, hangt overal de aparte sfeer van een havenstad.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst en overnachting

Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je vandaag nog rondwandelen door het gezellige centrum en op zoek gaan naar een visrestaurantje voor vanavond.

Dag 2

Vrije dag

Het oude Stone Town is een prachtige plaats om te wandelen en in te verdwalen. Je zult je hier vandaag niet vervelen. Bij het hotel kun je verschillende excursies boeken zoals een stadstour, spicetour, bezoek aan Prison Island, snorkelen en duiken. Stone Town heeft een grote diversiteit aan restaurants waaronder het beroemde Mercury, vernoemd naar Freddy Mercury die op Zanzibar is geboren. Hier kun je bij kaarslicht heerlijke cocktails drinken en lekkere verse vis eten. Ook is er in Stone Town iedere avond een vismarkt. Alle lokale vissers komen hier samen met  hun vangst van die dag (o.a. krab, kreeft en grote garnalen) en grillen dit ter plekke om te verkopen.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere reis over Zanzibar beginnen! De meeste reiziger vertrekken vandaag naar een van de heerlijke stranden op Zanzibar. Je kunt kiezen uit één (of misschien wel twee verschillende) van onze accommodaties aan de stranden van Zanzibar. We houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Slenteren in sfeervol Stone Town op Zanzibar

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks