Serengeti: Ballonvaart

Bekijk de Serengeti vanuit een uniek perspectief

Bekijk de Serengeti vanuit een uniek perspectief

Serengeti: Ballonvaart

Tijdens een ballonvlucht zie je de prachtige natuur en dieren van de Serengeti vanuit een uniek perspectief. De piloot zal de ballon zowel wat hoger (voor de verre uitzichten) als laag over de grond (voor de details) laten vliegen. De piloot kent het park op zijn duimpje en zal onderweg veel vertellen over wat je ziet.

Na de vlucht van ongeveer een uur krijg je een glaasje bubbels en een heerlijk ‘Out of Africa’ ontbijt. 

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Ballonvaart

Heel vroeg in de ochtend word je opgehaald en kom je aan bij het verzamelpunt, waar je kennismaakt met de piloot en kunt zien hoe de ballon wordt klaargemaakt. Als iedereen aanwezig is, volgen de veiligheidsinstructies en een uitleg over het opstijgen en landen. En dan, tegelijkertijd met de zonsopkomst, gaat de ballon de lucht in en zie je de prachtige natuur onder je langzaam kleiner worden.

De route wordt bepaald door de windrichting en de weersomstandigheden, de route is geen dag gelijk! De dieren kijken verbaasd omhoog en soms rent een kudde zebra’s een stukje met de ballon mee. Alhoewel we geen garantie kunnen geven over wat je ziet, omdat de vlucht elke dag anders is, zul je zeker verbaasd zijn over de prachtige natuur en dieren die je ziet vanuit dit unieke perspectief. 

Na de vlucht van ongeveer een uur krijg je met beide voeten op de grond eerst een glaasje bubbels. Daarna geniet je met de groep, aan een klassiek gedekte tafel met porseleinen servies onder een Acacia boom, van een heerlijk ‘Out of Africa’ ontbijt. Hierna, rond 09.30 / 10.00 uur, word je teruggebracht naar je accommodatie (of de afgesproken plek) en kun je verder met de rest van je safari.

Inclusief

  • Transfers (vanaf de meeste lodges inclusief)
  • Ballonvaart
  • Glaasje bubbels
  • Ontbijt

Locatie bouwsteen

Serengeti: Ballonvaart

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks