Safari: Selous Game Reserve per vliegtuigje

Vliegen naar Selous en door naar Zanzibar

Vliegen naar Selous en door naar Zanzibar

Safari: Selous Game Reserve per vliegtuigje

Tijdens de Fly-in safari naar Selous Game Reserve vlieg je naar Selous. Je verblijft 3 nachten in het comfortabele Selous Wilderness Camp en vliegt daarna door naar Zanzibar! Tijdens de inbegrepen activiteiten krijg je de kans om de Big 5 te spotten in dit uitgestrekte park in het zuiden van Tanzania.

Eventueel kunnen we ook een bezoek aan Selous per 4×4 Landrover vanuit Dar es Salaam aanbieden, je verblijft dan in 2 verschillende lodges; Selous River Camp & Rufiji River Camp.

 

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vertrek naar Selous, gamedrive & boottocht

Vandaag vlieg je om ca. 8.30 vanuit Dar es Salaam naar Selous (Mtemere), het is ongeveer een uur vliegen. Tijdens je vlucht kun al genieten van de overweldigende schoonheid van het zuiden van Tanzania! Hier aangekomen staat de chauffeur je op te wachten In de middag maak je meteen al de eerste gamedrive door het park. De chauffeur heeft een lunchpakket meegenomen, waar je ‘s middag op een mooie plek van kunt genieten. In de namiddag maak je een boottocht over de Rufiji rivier, je dineert en overnacht in het Selous Wilderness Camp.

Dag 2

Diverse activiteiten Selous

Je hebt deze dagen de keuze uit twee activiteiten per dag zoals een bootsafari, wandelsafari, diverse kortere gamedrives of een ‘fullday gamedrive’. Je gaat in ieder geval op zoek naar de ‘Big Five’; olifant, buffel, luipaard, neushoorn en leeuw. Op het heetst van de dag kun je siësta houden in het kamp, maar je kunt ook een hele dag op pad het park in. Je neemt dan een lunchpakket mee voor onderweg.

Dag 3

Diverse activiteiten Selous

Je hebt vandaag weer de keuze uit twee activiteiten!

Dag 4

Vertrek Selous, vlucht naar Zanzibar

Na een vroege wandeling of gamedrive kun je nog genieten van een uitgebreid ontbijt. Hierna is het tijd om afscheid te nemen en word je naar het vliegveld gebracht voor de vlucht naar Zanzibar. Op het tropische eiland Zanzibar kun je eventueel eerst een paar dagen in Stonetown verblijven en daarna bijkomen van alle ervaringen tijdens een van onze strandverlengingen.

Indien je dat wenst kun je ook naar Dar Es Salaam vliegen.

Inclusief

  • Vlucht van Dar Es Salaam naar Selous
  • Vlucht van Selous naar Zanzibar
  • 3 nachten Selous Wilderness Camp op basis van volpension
  • 2 activiteiten per dag in groepsverband; zoals bootsafari, wandelsafari, gamedrive of full-day gamedrive in Selous
  • Entreegelden 

Locatie bouwsteen

Safari: Selous Game Reserve per vliegtuigje

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks