Easy Landing Arusha

Ontspannen aankomen in Tanzania

Ontspannen aankomen in Tanzania

Easy Landing Arusha

Een ideaal begin van je reis: na aankomst op het vliegveld van Arusha word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel van je keuze in Arusha brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst en transfer naar hotel

Na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste 2 nachten. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je vandaag misschien nog heerlijk relaxen aan het zwembad, of een bezoek brengen aan Arusha.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je de hele dag om Arusha te ontdekken. De stad heeft een leuke lokale markt, waar je mooi houtsnijwerk kunt kopen. Verder zijn er 2 interessante musea: het Natural Historical Museum en het Arusha Declaration Monument met bijhorend museum. Je hebt vanuit de meeste plaatsen in Arusha een mooi uitzicht op de Mount Meru. Als je zin hebt kun je voor vandaag ook een excursie bijboeken. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Arusha National Park, één van de weinige parken waar je te voet doorheen kunt wandelen en een tocht per kano kunt maken. In het park zijn vele diersoorten te vinden. 

Dag 3

Einde van de bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere rondreis door Tanzania beginnen! Vanuit Arusha vertrekken al onze safari’s in Noord Tanzania, de chauffeur komt je op de eerste dag van je safari ophalen in je hotel.  Als je op dag 1 al op tijd bent aangekomen en eigenlijk op dag 2 al aan je safari wilt beginnen, dan kan dat! 

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar hotel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Arusha

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks