Uniek Unawatuna

Strand & ontspanning

Strand & ontspanning

Uniek Unawatuna

Tijdens onze Sri Lanka bouwsteen Unawatuna verblijf je in het exotische, toeristische kustplaatsje Unawatuna. Dit plaatsje ligt aan in tropische baai met azuurblauw water, aan de zuidwestkust van Sri Lanka!

Unawatuna is een levendig dorp met diverse kleine restaurants en bars direct aan het (smalle) strand. Kortom: geniet van het zandstrand, de wuivende palmen, een lekkere cocktail en van verse visgerechten. ’s Avonds zijn de restaurants en bars verlicht en daardoor ziet het plaatsje er dan ook heel romantisch uit.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per auto met chauffeur naar Unawatuna

Aan de zuidwestkust ligt het exotische kustplaatsje Unawatuna. Het dorp ligt in een tropische baai met azuurblauw water. Het is een levendig dorp met diverse kleine restaurants en bars direct aan het (smalle) strand. Na je aankomst, waarschijnlijk aan het einde van je autorondreis door Sri Lanka, kan het relaxen direct beginnen!

Dag 2

Vrije dag

Geniet van het zandstrand, de wuivende palmen en het azuurblauwe water van de lauwwarme zee. Niets moet. Maar als je zin hebt om iets meer te doen dan alleen maar luieren, zijn er voldoende mogelijkheden. Unawatuna heeft namelijk een perfecte baai voor een tocht met een glasbodem-boot. Zo zie je de kleurrijke onderwaterwereld zonder dat je nat wordt. Ook kan er in deze baai mooi gesnorkeld worden, er zijn veel gekleurde vissen. Of maak een trip naar Galle, de ommuurde zeevaarderstad waar alles nog de sfeer uitademt van de koloniale tijden. Boven een poort zie ineens de vertrouwde letters V.O.C! ’s Avonds zijn de bars in Unawatuna sfeervol verlicht en ziet het plaatsje er heel romantisch uit!

Dag 3

Ontbijt, vervolg van de reis

Na het ontbijt kun je de reis verder vervolgen. Je kunt per privé-auto met chauffeur terug reizen naar Negombo of nog een van de andere stranden (bijvoorbeeld Tangalle of Mirissa) verkennen. Maar je kunt natuurlijk ook nog wat langer in Unawatuna blijven!

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen op basis van halfpension

Locatie bouwsteen

Uniek Unawatuna

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks