Strand en rust in Mirissa

Strand & ontspanning

Strand & ontspanning

Strand en rust in Mirissa

Mirissa is de perfecte plek om heerlijk bij te komen van je rondreis! Mirissa is erg klein en eigenlijk niet eens een dorpje te noemen, er liggen verspreid langs een prachtig strand enkele kleine hotel en guesthouses. Geniet van het mooie zandstrand, de wuivende palmen, een lekkere cocktail en van verse visgerechten. In het heldere water kun je prima snorkelen!

Combineer je strandwandeling bijvoorbeeld met een bezoekje aan de kleine Kandavahari tempel. Je verblijf aan het strand van Mirissa zorgt voor een relaxed einde van je reis!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per auto met chauffeur naar Mirissa

Vandaag reis je naar het tropische paradijs Mirissa, een relaxed en rustig strandplaatsje aan de zuidkust van het eiland. Mirissa is erg klein en eigenlijk niet eens een dorpje te noemen, er liggen verspreid langs een prachtig strand enkele kleine hotels en guesthouses. De perfecte plek om bijvoorbeeld heerlijk bij te komen van je rondreis!

Dag 2

Vrije dag

Geniet van het mooie zandstrand, de wuivende palmen, een lekkere cocktail en van verse visgerechten. Combineer je strandwandeling bijvoorbeeld met een bezoekje aan de kleine Kandavahari tempel. In het heldere water bij Mirissa kun je prima snorkelen! Niets moet. Maar als je zin hebt om iets meer te doen dan alleen maar luieren, kun je kiezen voor een excursie om op zoek te gaan naar de walvissen die je vanuit Mirissa kunt spotten. 

Dag 3

Ontbijt, vervolg reis

Na het ontbijt kun je de reis verder vervolgen. Je kunt per privé-auto met chauffeur terug reizen naar Negombo of nog een van de andere stranden (bijvoorbeeld Tangalle of Unawatuna) verkennen. Maar je kunt natuurlijk ook nog wat langer in Mirissa blijven. Dit kun je aangeven bij je aanvraag, we passen je reisvoorstel graag op maat voor je aan!

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen op basis van halfpension

Locatie bouwsteen

Strand en rust in Mirissa

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks