Raften over de Kelani River & slapen in een boomhut

Avontuurlijk & uitdagend

Avontuurlijk & uitdagend

Raften over de Kelani River bij Kitulgala

Als je van actie & avontuur houdt, is deze bouwsteen echt iets voor jou! Je maakt een raftingtrip van een paar uur over de Kelani rivier, en je overnacht in een boomhut-kamer. De omgeving is beroemd als locatie van de film Bridge on the River Kwai. De rivier gaat dwars door het regenwoud. Onderweg zie je kleine dorpjes, vogels, grotten, bloemen en met een beetje geluk een olifantenwasserij in bedrijf.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vanuit Kandy naar Kitulgala, rafting trip, overnachting in treehouse

Je vertrekt vroeg in de morgen vanuit Kandy, als de chauffeur je naar het treinstation brengt. Je maakt eventueel de prachtige treinreis richting , daar staat je chauffeur weer op je te wachten. Deze treinreis is optioneel; geef dit aub vooraf bij je reservering door (dan kan onze lokale agent proberen het treinkaartje te reserveren), of vraag ter plekke de chauffeur je te helpen bij het kopen van de treinkaartjes. Ook zal hij je uitleggen waar je uit moet stappen en neemt hij je bagage in de auto mee. Natuurlijk kun je dit traject ook gewoon per auto afleggen.

De chauffeur brengt je naar het bijzondere Rafters Retreat. Deze omgeving is beroemd als locatie van de film Bridge on the River Kwai. Na de lunch begint het avontuur en stap je in de boot voor een raftingtrip van 1,5 a 2 uur (afhankelijk van de watersnelheid). De rivier gaat dwars door het regenwoud! Hierna kun je even uitrusten en je omkleden in je eigen boomhut in het Rafter’s Retreat. In het restaurant van de Rafters Retreat zul je vanavond ook zult eten, een bijzondere plek!

Dag 2

Vrije ochtend, vervoer naar Nuwara Eliya

Na het ontbijt kun je de omgeving te voet of per fiets verkennen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de overblijfselen van de filmset te bezoeken. Na het uitchecken brengt de chauffeur je naar Nuwara Eliya, deze rit duurt ca. twee uur. 

Inclusief

  • Vervoer zoals genoemd in het reisvoorstel
  • Overnachting in tree- house
  • Maaltijden (van lunch op dag 1 t/m het ontbijt op dag 2)
  • Excursie zoals genoemd in het reisvoorstel
  • Rafting-equipment

 

Locatie bouwsteen

Raften over de Kelani River & slapen in een boomhut

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks