Kamperen in een Safari Camp bij Yala National Park

Tented Safari Camp bij Yala National Park

Tented Safari Camp bij Yala National Park

Kamperen in een Safari Camp bij Yala National Park

Lijkt het je leuk om een nacht te kamperen bij Yala National Park? Tijdens onze bouwsteen Sri Lanka Compleet verblijf je een nacht in een hotel in Tissa, van waaruit je een jeepsafari naar het Yala National Park maakt. Vind je het leuker om op een campsite te verblijven? Kies dan deze invoeg-bouwsteen! De chauffeur brengt je naar een avontuurlijk Tented Safari Camp bij de Katagamuwa entree van het Yala National Park (ca. 15 min. rijden), vlakbij het heilige plaatsje Kataragama.

Je kunt ’s middags eventueel een bezoek brengen aan het prachtige tempelterrein van Kataragama! De volgende ochtend vroeg maak je een jeepsafari door het park. Je verblijft in een sfeervolle, vaste tent met eigen badruimte en een echt bed. De maaltijden zijn inclusief en ’s avonds geniet je bij een kampvuur van de dierengeluiden om je heen!

Seizoen: Het Yala National Park is mogelijk vanaf half september tot half oktober gesloten in verband met de broedtijd van de vogels in het park. De exacte data horen we kort van te voren. Als alternatief kun je in deze periode een safari maken naar het Bundala N.P.

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Naar Yala Camp Site, lunch, bezoek aan Kataragama, overnachting in tent op Camp Site

Vandaag reis je naar het Big Game Tented Camp, bij Yala National Park. Na de lunch kun je een bezoek brengen aan de heilige plaats Kataragama, een van de drie meest heilige plaatsen van Sri Lanka, voor zowel boeddhisten, moslims als hindoes! De Kirivehara Dagoba is opgedragen aan Buddha, bij de rivier staat de prachtige Ul-Khizr Mosque, in de heilige rivier Menik Ganga zul je misschien pelgrims zien baden, of de heilige berg beklimmen. Een fascinerend tempelterrein! In juli of augustus vindt jaarlijks het Perahara festival plaats, waarbij je vele processies, dansers en andere festiviteiten kunt zien! Houd dan wel rekening met veel drukte.

Je verblijft in een sfeervolle Safari Camp op slechts een kwartiertje rijden van de Katagamuwa entree van het Yala National Park, je slaapt in een safari tent!

Dag 2

Jeepsafari in het Yala National Park, verder naar de zuidwestkust

In de vroege ochtend maak je een jeepsafari door het park. Het Yala National Park wordt bevolkt door vooral luipaarden, en verder ook olifanten, veel vogels, waterbuffels, krokodillen, herten en apen. Na het ontbijt reis je verder naar de kust, waarschijnlijk naar een van de kustplaatsen voor een paar heerlijke dagen aan het strand!

Inclusief

  • Overnachting in een tent
  • Maaltijden (van lunch op dag 1 t/m het ontbijt op dag 2)

Locatie bouwsteen

Kamperen in een Safari Camp bij Yala National Park

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks