Het sfeervolle surfstrand van Arugam Bay

Gezellig kustplaatsje

Gezellig kustplaatsje

Het sfeervolle surfstrand van Arugam Bay

De baai van Arugam is een heerlijk zandstrand met palmbomen, aan de oostkust van Sri Lanka. Arugam Bay staat bekend als een van de beste surfplekken van Sri Lanka. Natuurlijk komen hier veel surfers op af, maar ook andere reizigers; op zoek naar een relaxte backpackers-sfeer, kleine visrestaurants, hangmatten op het strand, ‘chill’-muziek en barretjes.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Van Ella naar Arugam Bay

Vandaag rijd je per privé-auto met chauffeur vanuit Ella de prachtige route naar het strand van Arugam Bay aan de zuidoostkust, waar je heerlijk kunt relaxen. Arugam is in de zomermaanden een bekende surfspot, er komen surfers vanuit de hele wereld hier naartoe voor de prachtige golven. Leuk om naar te kijken, of wellicht boek je ter plaatse een surf-les! In het plaatsje vind je een relaxte backpackersfeer, en er zijn hier volop kleine eettentjes, winkels, surfscholen en barretjes.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag is de dag vrij te besteden. Je kunt natuurlijk heerlijk relaxen op het strand, maar ook in de omgeving is genoeg te doen. Je kunt pad gaan naar de laguna en ter plaatse een kano huren, of een bezoek brengen aan een van de vele prachtige natuurparken in de omgeving. Ook vind je mooie tempels bij Pottuvil, het stadje iets verderop. 

Dag 3

Van Arugam Bay naar Tissa

Als je vandaag vroeg opstaat kun je genieten van de zon die opkomt uit de Indische Oceaan en de vele gekleurde vissersbootjes op het strand. Je kunt nog even relaxen aan het strand, voordat je verder reist naar Tissa.

Inclusief

  • Genoemd vervoer per privé-auto met Engelssprekende chauffeur volgens programma 
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Het sfeervolle surfstrand van Arugam Bay

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks