Easy Landing Negombo

Ontspannen aankomen in Sri Lanka

Ontspannen aankomen in Sri Lanka

Easy Landing Negombo

Deze bouwsteen is een ideaal begin van je reis: na aankomst op de luchthaven van Colombo word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in Negombo brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel aan het strand en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis kun je zelf verder invullen! Ook kun je eventueel, in overleg met de chauffeur, een citytour door Negombo doen!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Colombo & transfer naar Negombo

Bij aankomst op de luchthaven van Colombo staat de chauffeur op je te wachten om je naar het hotel in Negombo te brengen, waar je de eerste twee nachten verblijft. Plof neer op een van de ligbedden bij het zwembad om bij te komen van de lange vlucht, of geniet van een lekkere cocktail aan de bar.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag in Negombo

Vandaag kan er van alles maar hoeft er helemaal niets. Maak bijvoorbeeld een lange strandwandeling. In overleg kun je afspreken met de chauffeur dat je vandaag een ‘city-tour’ door Negombo maakt, waarbij hij je rondrijdt door het gezellige plaatsje.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere reis door Sri Lanka beginnen! De meeste reizigers boeken na deze Easy Landing de bouwsteen 'Sri Lanka Compleet', die je bijvoorbeeld kunt uitbreiden met een bezoek aan 'Jaffna & Trincomalee' en/of een beklimming van de Adam’s Peak.

Inclusief

  • Genoemde transfer van het vliegveld
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • 'City-tour' per auto (in overleg)

Locatie bouwsteen

Easy Landing Negombo

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks