Bezoek aan Trincomalee

Bezoek de rustige oostkust van Sri Lanka

Bezoek de rustige oostkust van Sri Lanka

Bezoek aan Trincomalee

Bezoek tijdens je reis in Sri Lanka Trincomalee, aan de rustige oostkust van Sri Lanka.

Het ongerepte strand van Trincomalee is het zeker waard om tijdens je Sri Lanka reis te bezoeken. De grote massa’s toeristen hebben deze unieke plaats nog niet ontdekt, waardoor je het strand vaak vrijwel voor jezelf hebt. De stranden zijn hier spectaculair; de mooiste van het land! Het bezoek aan Trincomalee, naar keuze 1 of 2 nachten in een heerlijk en comfortabel strandhotel, past als invoegbouwsteen in onze autorondreis Sri Lanka Compleet! De prijs is inclusief de extra kilometers naar de oostkust, de autohuur en de overnachtingen van de chauffeur.

Reis je in de periode mei t/m september? We raden je dan aan om zeker een of twee extra nachten in Trincomalee te boeken! Het seizoen is hier dan op zijn best, terwijl het juist aan de zuidkust in deze periode flink kan regenen. Reis je in de maanden oktober t/m februari dan is een relaxte dag in het midden van je rondreis op zich een aanrader maar er kan hier veel regen vallen, voor een echt zon-strandverblijf, of als je wilt snorkelen, raden we in deze periode de zuidkust aan!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Van Anuradhapura naar Trincomalee

Vandaag rijd je per privé-auto met chauffeur naar het strand van Trincomalee, waar je heerlijk kunt relaxen. De stranden zijn hier spectaculair; de mooiste van het land! Niet zo lang geleden was dit het gebied waar de beruchte Tamil Tijgers de dienst uitmaakten, maar nu is het veilig en nog prachtig ongerept.

Dag 2

Vrije dag

Trincomalee is een ideale plek om halverwege je rondreis de batterij even op te laden en de indrukken van de afgelopen dagen op je in te laten werken. Het hotel ligt direct aan het prachtige strand, dus je kunt je ligstoel aan het strand eenvoudig afwisselen met een duik in het zwembad. Ook kun je een bezoek brengen aan Pigeon Island, waar je prachtig kunt snorkelen!

Dag 3

Van Trincomalee naar Polonnaruwa

Na nog een laatste duik ga je vandaag door naar Polonnaruwa en pak je het oorspronkelijke schema van de bouwsteen Sri Lanka Compleet weer op. Of wil je nog een dag langer in Trincomalee verblijven? Het strandverblijf kan per dag worden verlengd, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Geef je voorkeur door bij je aanvraag bij de ‘opmerkingen’, we passen je reisvoorstel graag op maat voor je aan!

Inclusief

  • Genoemd vervoer per privé-auto met Engelssprekende chauffeur
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Bezoek aan Trincomalee

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks