Easy Landing Málaga

Ontspannen aankomen in Málaga

Ontspannen aankomen in Málaga

Easy Landing Málaga

Een ideaal begin van je reis: na aankomst op het vliegveld van Málaga word je opgewacht door een chauffeur.
Hij verzorgt de transfer van het vliegveld naar je hotel voor de eerste twee overnachtingen. Geniet van deze culturele stad aan de Costa del Sol voor je de rest van Andalusië gaat ontdekken!

De aankomsttransfer en overnachtingen kunnen we ook voor je regelen als je aankomt in Sevilla.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Málaga & transfer

Na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee nachten. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je vandaag nog rondlopen door het historische centrum. Je vindt hier gezellige pleinen en prachtige gebouwen, zoals het Romeins theater en de kathedraal van Málaga. Veel straten zijn autovrij, erg prettig! 

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag in Málaga

Vandaag heb je de hele dag om Málaga te verkennen, dit kan goed per fiets. Het is een aanrader om via de moderne haven langs de strandboulevard te fietsen, met het zonnige klimaat is dit een fijne bezigheid. Stop onderweg op een gezellig terrasje voor tapas en neem een verfrissende duik in de Middellandse Zee, bijvoorbeeld bij stadsstrand La Malagueta.

Voor de liefhebbers zijn er ook fijne winkelstraten en veel musea, zoals het meest bekende Picasso museum. Je zult je in Málaga niet vervelen!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kun je al het moois dat Andalusië te bieden heeft verder gaan ontdekken, kies bijvoorbeeld voor de autorondreis Afwisselend Andalusië.

Inclusief

  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Málaga

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks